- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
Пијачки на сметка на ФанКлуб ЈувеПод еден услов. Ако се пласираме у финале сите со дресови на Киелини да се наредите за да глеаме заедно![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пијачки на сметка на ФанКлуб ЈувеПод еден услов. Ако се пласираме у финале сите со дресови на Киелини да се наредите за да глеаме заедно![]()
Некој паметен го спомна шампањот дека треба да се клај на ладење.Рома ако продолжи вака, ќе го изгуби и тоа 3 место, поготово ако утре победи Наполи..
И пак на гости да освоиме титула? па не бива бе, утре си ја играм Торино 1, наредна дома ќе го отвараме шампањотНекој паметен го спомна шампањот дека треба да се клај на ладење.
Ако остани вака треба за утре спремен да е за отварање.
Молбата се одбиваСе молат Лацијалите утре да изгубат...![]()
Олимпико во Торино за гости го сметаш?И пак на гости да освоиме титула? па не бива бе, утре си ја играм Торино 1, наредна дома ќе го отвараме шампањот![]()
Во меѓусебен дуел пак се подобри од вас
Фајнли, честито нека ви е победата
Нека победи Лацио бе. Наполи да не победи за ако ја освојат ЛЕ да не завршат трети. Ако освојат, а не завршат трети тогаш 4 ќе има догодина од Италија во ЛШ.