Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Screenshot_2015-04-19-22-04-48.png Decki da ne imate videno negde farnerki so vakvi dzebovi daj pomognete mi sakam da kupam

Како е регулирано работното време (ако уопште работат) на автобуските меѓуградски лини за време на празникот 1 Мај ? Има линии но се поретки? Или нема воопшто автобуски превоз?

Кој е ликот на овцата на аватарот на Дињата на Анчо? :)

Најозбилно.

Како е регулирано работното време (ако уопште работат) на автобуските меѓуградски лини за време на празникот 1 Мај ? Има линии но се поретки? Или нема воопшто автобуски превоз?
Ја мислам а и сигурен сум си тераат како и секој обичен ден нема празник за нив чим за нг возат редовно

Дали знаете некоја страна на која може да се провери временскиот извештај од пред 10 години да речеме.
Не знаев кај да го поставам прашањето па нека се премести од модераторите на соодветно место. Благодарам

На Windows 8.1 вградената weather апликација го покажува оваasdddd.png

Е сега конкретно за одреден ден не знам.

Дали ќе го даваат боксот на некоја од нашите телевизии на Мејведер против Пако? И ако да, во колку саатот?

Значи вака..Добив некои награди преку интернет од Канада и сега дечково ми бара адреса на живеење.Јас не сакам да му ја дадам поради можна злоупотреба.Прашањето е дали има некакви опции таа пратка да ја остави во пошта па јас од таму да ја подигнам??

famous-stars-and-straps-new-era-59fifty-fitted-baseball-cap-hat_2.jpg Famous-Stars-Straps-New-Era.jpg famous-stars-and-straps-new-era-59fifty-fitted-baseball-cap-hat_2.jpg Famous-Stars-Straps-New-Era.jpg s-l1000.jpg

си барам famous star капчина пошто нема достава до Македонија така да ако некој знај или му се најдува да ме извести одма! можи и поволна, само да ја иам! not fake!

Дали само мене темите Форумски Цитати и Пост на Денот ми имаат исто значење?
„Пост на денот“ е наменета за постови од тековниот ден. Во „Форумски цитати“ можеш да цитираш и милење од, рецимо, двеилјадииосма година. :D
Бар јас така ги сфаќам работиве.

„Пост на денот“ е наменета за постови од тековниот ден. Во „Форумски цитати“ можеш да цитираш и милење од, рецимо, двеилјадииосма година. :D
Бар јас така ги сфаќам работиве.

Шознам :D

Мене темите ми се баш исти и веројатно не прекршуваш некое правило ако во темата за пост на денот цитираш мислење од двеилјадиосма, пример :Д

Хфала :)

Каде има домофони со камери но вајрлес да е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom