ОБНОВЕНО: По нападот во Гошинце, пукање во Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Brutus
  • Време на започнување Време на започнување
Па нема, никаква. Работата е што еве владата се гранатира, државата ја напаѓаат терористи, а овој нашол да не дефокусира со тие креирани таканаречени бомби, баш во моментите кога треба да се мобилизираме. Нели?
Државата е во опасност, они некаков референдум против барок ќе прават....
Ова е преплитко за и кај дете од 3 години да пројде. Во Македонија (за среќа или за жал) безбедносните и секојдневните проблеми немаат некоја силна допирна точка. Преземање караула нема никакво влијание врз референдум во општина Центар и обратно.

Ова е преплитко за и кај дете од 3 години да пројде. Во Македонија (за среќа или за жал) безбедносните и секојдневните проблеми немаат некоја силна допирна точка. Преземање караула нема никакво влијание врз референдум во општина Центар и обратно.
Што бе не...
Во овие стресни моменти не е време за референдуми и монтирани снимки!
Треба да баталиме тие комуњарски лаги и да застанеме на браникот на татковината. Не се слагаш?

не мене ми личи на вадење во случај на неуспешен референдум. Мада пак ќе кажам победа на референдум во општина под контрола на опозицијата и не е некаква победа.

Што бе не...
Во овие стресни моменти не е време за референдуми и монтирани снимки!
Треба да баталиме тие комуњарски лаги и да застанеме на браникот на татковината. Не се слагаш?
Ако некој сериозен ми го рече ова во лице, би бил крајно загрижен за неговото психичко здравје и расудување. Дури и да има безбедносен проблем, тој не би требало да го загрози секојдневното функционирање. Ако го загрозува, нека прогласат вонредна или воена состојба, па ќе се тепаме.

не мене ми личи на вадење во случај на неуспешен референдум. Мада пак ќе кажам победа на референдум во општина под контрола на опозицијата и не е некаква победа.
Така е! Комуњарите знаат дека референдумот ќе им пропадне, затоа што патриотите од Центар добро ги знаат важноста на барокот за националната кауза. Со овој напад врз караулата Заев само сака да ја дефокусира јавноста од неизбежниот дебакл на референдумот за ГТЦ.

Тој што се обидува да и наштети на мојата родна земја, Македонија, проклет да остане.

Најважно е во моментов да останеме смирени и да не паѓаме под провокации и бетер да ја влошуваме работата, државата нека го среди проблемов. Ама ако продолжат да и наштетуваат на нашава земја, мислам дека и ние како Македонци треба да се обединиме, да покажеме заби и се Чкљарско да исфрлиме од земјава.

Додека некој протестира за тоа дали да има или да нема математика на матура, дали има или нема бомба, некој во позадина си работи на повисока кауза. Никој не ни е крив што сме продадени души.

Така е! Комуњарите знаат дека референдумот ќе им пропадне, затоа што патриотите од Центар добро ги знаат важноста на барокот за националната кауза. Со овој напад врз караулата Заев само сака да ја дефокусира јавноста од неизбежниот дебакл на референдумот за ГТЦ.
Не туку најголемите граѓани во цела Македонија кои живеат во Центар дојдени од село и 20 години по ред гласаат за истата политичка опција се многу умни и не подлегнуваат на притисоци. Со овој напад Груевкси сака да ја дефокусира јавноста од историскиот рефернедум за фасада на трговски центар (веројатно прв во историјатА).

Него, ќе има студентски и средношколски протести сега во четврток. Пазете случајно да не наебете по автобуси од некоја меѓуетничка тепачка.

De be vi pa...Raketi teroristi,Karauli i p*cke materine...! Sea g`ujo ke ispadne na sitel ...so momentot od 1:54...ke kaze deka sve je laz i deka nekoj dvu`g ne UCK saka da ja destalzi`bira makedonija.

Не туку најголемите граѓани во цела Македонија кои живеат во Центар дојдени од село ... .
Ги знам тие човечиња. Сите живеат на иста адреса. Едно 40-50 души у еден стан. Коа ќе ги прашаш кај живеете викаат - Таму кај споменикот. Се држат за рачиња и гласаат за една иста опција.[DOUBLEPOST=1429630792][/DOUBLEPOST]
Него, ќе има студентски и средношколски протести сега во четврток. Пазете случајно да не наебете по автобуси од некоја меѓуетничка тепачка.
Штрајкови, протести, негодувања...
не е сеа за тоа време
државата ни е во опасност
треба да се сплотиме
we are borg
resistance is futile

Додека некој протестира за тоа дали да има или да нема математика на матура, дали има или нема бомба, некој во позадина си работи на повисока кауза во Белизе, Чешка и Кипар. Никој не ни е крив што сме овци за стрижење.
there
fixed(y)

Ги знам тие човечиња. Сите живеат на иста адреса. Едно 40-50 души у еден стан. Коа ќе ги прашаш кај живеете викаат - Таму кај споменикот. Се држат за рачиња и гласаат за една иста опција.
За одлуката од референдумот во Центар да стане задолжителна, треба да гласаат 50% + 1 граѓанин. Тоа во случајов се 21407 луѓе. СДСМ во Центар никогаш нема добиено повеќе од 14000 гласа. Значи единствено што треба да направи ВМРО за референдумот да не успее, е да им рече на нивните да си седат дома. Нема потреба од превземање караули за таа цел.

Преземено од НОВА ТВ.

Инаку дел од новинарските екипи предмалку полицијата ги спречи да продолжат кон Гошинце.

Репортерите на НОВА, Сашка Цветковска и Владо Апостолов сведочат дека им посочиле на полицијата дека кон Гошинце веќе се тргнати екипи на телевизијата Сител и весниците од МПМ и дека и за нив исто така е небезбеден теренот, а се горе, меѓутоа полицијата немала слух за ваквите аргументи.“

е ај сеа

Линк

Aj na ovie Novi, Plusevi, Libertasi SOROS im dava pari da lazat ama pa vie malku informirajte se pred da veruvate na manipulacii. Ni Sitel ni nikakvi novinari ne se pusteni da odat vo blizina na karaulata.
http://www.sitel.com.mk/sitel-na-teren-policiski-hermelini-vlegoa-vo-goshince-0

Tuku ova treba da bide lekcija do odgovornite deka so 4 policajci ne se obezbeduva karaula i granica so Protektorat koj e izvor na terorizam i kriminal. Osobeni vo vakvi vreminja vo ko na Makedonija i se spremat graganski vojni i nemiri.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom