Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не извадија "големите имиња" вчера.Озил беше единствен со идеја во средниот ред а Санчез со завршница и движење во нападот.
Не ми е јасна галамава што се крева околу Шчежни,одбиена беше топката на метар пред него.Јас повеќе го кривам Гибс за голот.Лошо маркирање и уште полош блок.Одамна пишувам дека е просек ама партијата вчера беше под просечна.
Да го пофалам Паулиста.Имаше една грешка при проигрување по влагањето во игра ама после газеше, штета што не брцна еден од тие хедери.Ситуацијата кога остана сам против двајца по киксот на Кош беше топ клас дефендинг.
Hm nebese toa kos sto bese sam a paulista kiksase. Zboram za situacijata koga cok na vreme se vrati i go pokri vtoriot.....

Не е работата што ние сме заборавиле или што мислиме. Во моментов според Венгер Монреал и Оспина се подобри од Гибс и Счежни, затоа ги игра цело време.

Не е битно дали овие вториве некогаш биле подобри или ќе бидат во иднина, во моментов не се, дали ќе се изборат за место во тимот од нив зависи од париите што ќе ги пружат, со вчерашнава утакмица ни едниот ни другиот не покажаа дека заслужуваат да играат пред Монреал и Оспина.

Поентата на мојов коментар беше што вие ги кудите и двајцата а не оти играле првиве или вториве. Свесен сум дека се паднати и затоа не играат а овие се у форма .

Шчезни е паднат овој другиов не е,цел живот така игра само имаше многу полоши од него и затоа не го пцуевме.
Или пак може Белерин многу ни ги крена акциите:toe:

Астон Вила за противник во финалето. Одличен фудбал играат со Шервуд, ќе се намачиме против нив.

Вила и Шервуд, како и лани ќе бидеме големи фаворити, би било убаво да не направат драма како лани, озбилно од почеток, без потценување на противникот.

Како и да е, големи се шансите за уште еден ФА Куп, со шо ќе станеме рекордери во тоа натреварување.

А Слипи Џи ќе си го прослави роденденот на друг начин, нема веќе трофеи за него.

Hm nebese toa kos sto bese sam a paulista kiksase. Zboram za situacijata koga cok na vreme se vrati i go pokri vtoriot.....
Друга ситуација беше оваа.Кош не исконтролира една топка на средина од теренот,ја изгуби и Паулиста остана сам против Погребњак и уште еден играч и успеа да им ја земе.

Друга ситуација беше оваа.Кош не исконтролира една топка на средина од теренот,ја изгуби и Паулиста остана сам против Погребњак и уште еден играч и успеа да им ја земе.
Spored mene super si e za sega paulista, uste malku da se uigra i nauci na angliski fudbal i super tandem so kos za naredni 2-3 god.

Обратно беше :D

Две ситуации, едната згреши Кош а вадеше Габриел а другата обратно.

Габриел ги згреши и двете а Кош поправаше :D[DOUBLEPOST=1429463188][/DOUBLEPOST]Од што ми се толку слични од Wide Angle не можеш да ги препознаеш али за првата коа Габриел ја згреши на центар сум сигурен.

На крајот испадна дека е на Дебуши грешка :D

Вила ги имаме победено два пати оваа сезона, 3-0 у гости и 5-0 дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom