Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да,ја уште му го памтам она "Класа" истрчување против Саутемптон.И вчера имаше неколку истрчувања за кои немаше потреба со кои внесува дополнителна несигурност во одбраната...Колку и да зборувате лошо за Шчезни , истрчувањата му се КЛАСА за Оспина ! Имаше 4-5 ситуации кај што избоксува/расчисти шо ја кај Оспина го немам сеуште видено. Да резумирам не сум ни за тој ни за тој , треба нов константен голман!
Не извадија "големите имиња" вчера.Озил беше единствен со идеја во средниот ред а Санчез со завршница и движење во нападот.
Не ми е јасна галамава што се крева околу Шчежни,одбиена беше топката на метар пред него.Јас повеќе го кривам Гибс за голот.Лошо маркирање и уште полош блок.Одамна пишувам дека е просек ама партијата вчера беше под просечна.
Да го пофалам Паулиста.Имаше една грешка при проигрување по влагањето во игра ама после газеше, штета што не брцна еден од тие хедери.Ситуацијата кога остана сам против двајца по киксот на Кош беше топ клас дефендинг.
Па за тоа и се купени "големите имиња" .Не извадија "големите имиња" вчера.Озил беше единствен со идеја во средниот ред а Санчез со завршница и движење во нападот.
Не ми е јасна галамава што се крева околу Шчежни,одбиена беше топката на метар пред него.Јас повеќе го кривам Гибс за голот.Лошо маркирање и уште полош блок.Одамна пишувам дека е просек ама партијата вчера беше под просечна.
Да го пофалам Паулиста.Имаше една грешка при проигрување по влагањето во игра ама после газеше, штета што не брцна еден од тие хедери.Ситуацијата кога остана сам против двајца по киксот на Кош беше топ клас дефендинг.