Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Нене, ќе ја симнеш, па ќе ја инсталираш ~6+ саати па ќе видиме :D

Јас вчера колку што читав коментари на еден repack, на повеќето му фатило повеке од 12+ саати инсталација..

Јас вчера колку што читав коментари на еден repack, на повеќето му фатило повеке од 12+ саати инсталација..
Зависи, имаше еден репак од 4-5 саати а имаше и еден од 10+ саати.
А зависи и од процесорот.

Зависи од процесоро. Тиe DZ Repack Team кажаа дека треба 100GB+ за Temp фајлови и околу 6 саати инсталација. Така да....

i7 4700MQ 4-јадра вајда нема да е 10 саата :) аах што ми треба едно SSD....

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Како иде слабо брзинава на репаков... налет.
2 дена веќе ја спуштам, уште некои 9гб останаја... уште да ми се инсталира 10 саати, па дур ја стартувам играта ќе ми се одигра. :cautious:

Како иде слабо брзинава на репаков... налет.
2 дена веќе ја спуштам, уште некои 9гб останаја... уште да ми се инсталира 10 саати, па дур ја стартувам играта ќе ми се одигра. :cautious:
Нене, ако не ти ја пушти воопшто ќе биде најјакото :D

Нене, ако не ти ја пушти воопшто ќе биде најјакото :D
Е сега и ти... не урочувај.
според коментарите океј си репакот... ама ќе видиме.
За другото океј си е... иам добра конфигурација :)

А оти симнуваш рипувани верзии ?

Sent from my SM-N910F

Има ли некој проблем со гласот во играта без глас ја играм се пробав и ништо решение некое или слабо

yP6p2x7.jpg

Моето искуство со GTA V до сега.

- Кога ги сменам личностите.
- Кога пробам да пукам од кола.
- Крајот на Blitz Play. 3 пати ја играв. Се на истото место.

Бог да чува Rockstar, опрајте си играта.

Исто и мене.
Ке ти се крашува и на Derailed мисијата, кога ке треба да фрлиш sticky bomb, make sure да излезиш од бродот па да го фрлиш.Ми се случи и 5-6 пати на истата мисија кога играта автоматски ги префрла лилностите...

Инаку би и дал на играва 8/10 засега, во секој случај whole new level е од GTA IV.

јас ја уклучив на :
Intel Core 2 Duo E8400
ATI Radeon HD 4870 512 mb
4G DDR3 Ram

Се е на low, не сум задовлен како оди играта, ко да му фали уште маааааалку да биде појак и ке биде smooth, да знаат сите што имаат за нијанса појак pc од овој, ке ви игра без проблеми...good luck

update:
Све на low како што кажав, Vsync на HALF, најслаба резолуција, и Frame rate ili ona Refresh rate на 58, за да со Vync на HALF се лимитира на под 30fps, односно 25-6 со што помага да оди по smooth така да со следниве сетинзи оди прилично добро... пишете ако имате некој tips за уште да го намалиме лимитот за перформанси

Последно уредено:
јас ја уклучив на :
Intel Core 2 Duo E8400
ATI Radeon HD 4870 512 mb
4G DDR3 Ram

Се е на low, не сум задовлен како оди играта, ко да му фали уште маааааалку да биде појак и ке биде smooth, да знаат сите што имаат за нијанса појак pc од овој, ке ви игра без проблеми...good luck

update:
Све на low како што кажав, Vsync на HALF, најслаба резолуција, и Frame rate ili ona Refresh rate на 58, за да со Vync на HALF се лимитира на под 30fps, односно 25-6 со што помага да оди по smooth така да со следниве сетинзи оди прилично добро... пишете ако имате некој tips за уште да го намалиме лимитот за перформанси
еве ти видео со ист компјутер како твојот можеш да споредиш, и јас го имам истиот процесор со ati hd 6770 и 4гб рам ама уште не сум ја инсталирал

b12An16.jpg

Си стои вака и сликите си се вртат само, ништо друго не се случува. Го ставив најновиот апдејт и кракот, исклучени ми се антивирусот и фајрволот... Некој да имал ваков проблем?

Исто и мене.
Ке ти се крашува и на Derailed мисијата, кога ке треба да фрлиш sticky bomb, make sure да излезиш од бродот па да го фрлиш.Ми се случи и 5-6 пати на истата мисија кога играта автоматски ги префрла личностите...
И на оваа Caida Libre се шекне, и тоа на крај. Баш коа се сменуваш кон Франклин.
Ќе пробувам различни методи, ама Rockstar нека си ја опраат играта.

EDIT: За Caida Libre требало комбето да го уништиш со оружје, а не со бомби. Бог да чува, Rockstar....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom