Нене, ќе ја симнеш, па ќе ја инсталираш ~6+ саати па ќе видиме85% е.. ќе ја симнам па ќе видиме

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нене, ќе ја симнеш, па ќе ја инсталираш ~6+ саати па ќе видиме85% е.. ќе ја симнам па ќе видиме
Нене, ќе ја симнеш, па ќе ја инсталираш ~6+ саати па ќе видиме![]()
Зависи, имаше еден репак од 4-5 саати а имаше и еден од 10+ саати.Јас вчера колку што читав коментари на еден repack, на повеќето му фатило повеке од 12+ саати инсталација..
Зависи од процесоро. Тиe DZ Repack Team кажаа дека треба 100GB+ за Temp фајлови и околу 6 саати инсталација. Така да....Јас вчера колку што читав коментари на еден repack, на повеќето му фатило повеке од 12+ саати инсталација..
Нене, ако не ти ја пушти воопшто ќе биде најјакотоКако иде слабо брзинава на репаков... налет.
2 дена веќе ја спуштам, уште некои 9гб останаја... уште да ми се инсталира 10 саати, па дур ја стартувам играта ќе ми се одигра.![]()
Е сега и ти... не урочувај.Нене, ако не ти ја пушти воопшто ќе биде најјакото![]()
![]()
Моето искуство со GTA V до сега.
- Кога ги сменам личностите.
- Кога пробам да пукам од кола.
- Крајот на Blitz Play. 3 пати ја играв. Се на истото место.
Бог да чува Rockstar, опрајте си играта.
еве ти видео со ист компјутер како твојот можеш да споредиш, и јас го имам истиот процесор со ati hd 6770 и 4гб рам ама уште не сум ја инсталиралјас ја уклучив на :
Intel Core 2 Duo E8400
ATI Radeon HD 4870 512 mb
4G DDR3 Ram
Се е на low, не сум задовлен како оди играта, ко да му фали уште маааааалку да биде појак и ке биде smooth, да знаат сите што имаат за нијанса појак pc од овој, ке ви игра без проблеми...good luck
update:
Све на low како што кажав, Vsync на HALF, најслаба резолуција, и Frame rate ili ona Refresh rate на 58, за да со Vync на HALF се лимитира на под 30fps, односно 25-6 со што помага да оди по smooth така да со следниве сетинзи оди прилично добро... пишете ако имате некој tips за уште да го намалиме лимитот за перформанси
И на оваа Caida Libre се шекне, и тоа на крај. Баш коа се сменуваш кон Франклин.Исто и мене.
Ке ти се крашува и на Derailed мисијата, кога ке треба да фрлиш sticky bomb, make sure да излезиш од бродот па да го фрлиш.Ми се случи и 5-6 пати на истата мисија кога играта автоматски ги префрла личностите...