Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Кеј,

Ја сум ретардиран официјално.Сањав сон у стил на тепачките од Dragon Ball.Се тепав со еден лик во сала во основно училиште поради некои глупости.Ама ако ти се верува типот се изнервира налик Пиколо и почна да ме реди ко да нема утре.Ја таков примам ударците и си викам не може овој да те тепа идиоту дај фокусирај се.И тука веќе се навраќам у борбата го редам со ударци и на крај таман да му го зададам финалниот удар завршува епизодата , се будам. Ама искрено појак сон неам сањато долго време. Ова е знак дека треба да се прегледа Dragon Ball...Све отидено у курац.А и ќе забораев песнава идеше у позадина...

M

Moon Child

Гостин
Драга, који сам ја себи краљ.:tapp:
Цела година одгледувам цвеќиња, се радував кога ќе пуштат ново цветче, пред некој ден ги извадив на тараса, и денес видов дека онаа страна што највеќе ја фаќало сонце е спржена. Листовите им поцрнеле, а црвените цветови фатиле кафени точки :place:
Заклучок. Немој уште еднаш собно цвеќе да изнесуваш надвор. Собно, значи за дома, а не да го пржи сонцето по цел ден :place:
Неможам да ти опишам колку ми е жал:(

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Нема да е лошо на Европскиот да отворат и факултети за диџеј и фитнес инструктор.
Барем нема да прават гужви на другите факултети и повеќе ќе нема вакви случаеви
  • дипломиран инженер по информатика - занимање диџеј
  • дипломиран правник - занимање фитнес инструкторка

Член од
22 јануари 2015
Мислења
37
Поени од реакции
218
Кајганке

Таков ти е животот, можеш да се претвориш во престапник и никој нема да го примети тоа. Но ако ти фали едно единствено копче од кошулата - сите ќе приметат и ќе констатираат дека „ејјјј копчето на кошулата ти се скинало“
ДООООООООБРООООООООООООО, знам ми кажавте СИИИИТТТТТЕЕЕЕЕЕЕ:cujte:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.348
Поени од реакции
26.350
Наидов на едно видео и добив идеја за кампања на МПЦ за враќање на вербата во Бог.

Рекламата започнува со ова видео

После драматичен глас зборува: „Ова сте вие? Не очајувајте. Бог е тука да ви помогне!“ Па иде ова видео
Драматичниот глас продолжува: „Бог е семоќен. Бескрајна е милоста негова“ додека во позадина се движат слики од анкетниот лист на Заев.

Рекламата завршува со „Impossible is nothing. Верувај!“. Само наместо Адидас, стои МПЦ-ОА.

П.С. Ако му каже некој на сиротион дека Господ дозволил неговиот полубрат, првиот син божји, да биде распнат на крст од римјаните, сигурно ќе се издепримира.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Море жива казна е да живееш у стан,треба да трпиш разни говеда.Ајде тпа што легнав у 6 нема веза,ама законот глуп вика дека треба да биде тишина од 22 до 06,00/Аман тоа не значи дека ајванот што живее над мене да земе да чука и да буши уште од 7 сат.И така си лежиш и се надеваш дека ќе престане за брзо време,арно ама не,и сега сум мртов човек.Е ако сега денојве ќе идам до кај еден другар и ќе го земам озвучувањето за на свадби што е,па ќе видиме тогаш,три дена има бес престан да го рокам.

InStealth

Лабаво лавабо
Член од
10 февруари 2015
Мислења
221
Поени од реакции
560
Д.К

Кога Гwујо ќе стави споменик од Агнета и Фрида во хеланки како на видеово ,тогаш со две раце потпишувам дека нема да земам бугарски пасош и нема да заминам од држававa :)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.075
Кеј , еден другар има нова девојка. Дотичната уште на првото запознавање со друштвото успеа да не уништи сите со изјавата "Friends има за класа подобар хумор од OFAH". Friends ... friends ... FRIENDS.

Френдс не е ни хумористична серија бре , камоли за класа подобра од ОФАХ. :kuracc:

Фил дет бич.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Интересни ми се ликовите кои се шегуваат на сметка на Стеф и неговите програми за слабеење за две седмици и неговите клиенти ги сметаат како идиоти, а истите се членови на УМС.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
Драга

Баш се прашувам што мислење ќе има заедницава форумска за мене ( нормално мислам на оние што ги неам на ФБ ) кога ќе кажам дека сум дел од УМС цели 8 години ? :toe: Зар наеднаш ќе еволуирам во идиот ? Зар секое мое мислење ќе биде сметано за „туѓо“ ( читај „ така ти кажале од штаб “ ) гледиште ? Ваљда и секој пат кога сум бранел или критикувал одредена ситуација и за таму не сум кажувал сопствени мислења....

Драга, а ние членови од УМС воопшто иаме мозок сами да размислуваме ?! Што ако само живееме во илузија дека носиме сопствени избори ?! :shook:

Драга...абе....ништо ај....на митинг сум утре, мора да одам. Се глеаме :backa:

Kajgana Shop

На врв Bottom