Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга,

Слушам Путин 4 саата одговарал на 2 милиони прашања поставени од неговиот народ. Па се прашувам, колку ли саати би му требале на Иванов да одговори на 2 милиона прашања од сопствениот народ?
Oh wait... забораив оти ќе побара однапред да му ги осмислат одговорите нему, оти "неможе он да ни објаснува, сфатете..."

Оноа кога после којзнае колку време те намолиле пајташите да замесиш домашен леб за уз скара и се ти се погодило,тестото стасало за мерак, замесено ко шо треба, отстоено и стаено леб да се пече.
Е арно ама у меѓу време дошле со ладно пиво и седнуете околу скара .
МАМАТА МУ ЕБАВ НИ ХИТЛЕР ВАКА НЕ ГИ ПЕЧЕЛ ЕВРЕИТЕ.pecenje.jpg
Нема везе двеипол векни се изедоа:pos:

Кеј,

Од Yu Gi Oh само цртанчето го поштуев, карти од никад не ми биле пасија.Али затоа вртимушкине у 4то ги прегреавме.Татко ми се сеќавам и теренче ми купи имав една портокалова вртимушка од саем купена,маме ебавав со таа.Али не знам кој ѓавол ме натера да влезам во рингот со едно типче што имаше метална и ми ја расцвета на пола.Си отидов потиштен дома, а наредниот ден ме пречека изненадува од мојот најдобар и највисок пријател гланц нова овој пат жолта вртимушка.Времиња...

Дозволете ми ве молам

Ќе цитирам едно нешто што ми е омилено тоа доаѓа од Бетмен-тхе дарк книгхт рисес-Чарлс дикенс

Ова е само мал дел од што ме таргира мене лично

“I see a beautiful city and a brilliant people rising from this abyss.

Да да точно така секојдневно гледаме преубави луѓе(за градов неможе да се пофалиме толку пошто го усра центарот максиманлно ако чепкаме наоколу незнам можеби ќе извадиме нешто за тоа понатаму друг муабет да се задржиме на веќе започнатото) за луѓето да преубави луѓе но ВНАТРШЕНО СЕ МНОГУ ГРДИ-бљак очајно те тера на повраќање веќе нема смисла џабе сета таа мода и убавина по скопските улици кога внатрешно смрдите очајно еј совет повлечето си го скапаното его и начукајте си го у гз ко ебано дилдо ако болката не ви е пријател а несакате да се сллушате себеси набутајте си црвено топче у уста забавата е во кругот фанта од кај кур да знам немој куров да ми го јадеш многу пошто со старките од бит пазар не идеш нигде и скапаната бижутерија околу врат што би требало да се носи-личи сваровски озбилно не глуми улиците не се театар

На крајот rising from this abyss секојдневна животна голгота се издигнуваме паѓаме колку и да звучи клише на крајот ова ќе допре до ушите на твојте внуци
rising from this abyss

“I see a beautiful city and a brilliant people rising from this abyss. I see the lives for which I lay down my life, peaceful, useful, prosperous and happy. I see that I hold a sanctuary in their hearts, and in the hearts of their descendants, generations hence. It is a far, far better thing that I do, than I have ever done; it is a far, far better rest that I go to than I have ever known.”

дами и господа Чарлс дикенс-а талес оф то цитиес
Прва бибиотека до вас читајте вреди и не ме замарајте до тогаш останете скопјани такви како што сте преубави

Хипстери-Наочари,Fixie,road,mountain bikes,чат пат некој мрсњаК,градежни работници,исечени дрва-плачат,автобуси,гужва И уште многу други ствари -СКОПЈЕ

Пријателе не му се лути на животот. Таков е.
Тежок, немилосрден, уништувачки. И покрај
тоа не му се лути.

Драга К,

Доаѓа еден дечко од обезбедувањето кај нас се заправивме моабет околу брак и дечкото тазе е женет и при тоа следното го кажа: Брат најважно во животот е да имаш дете жената и не е толку важна, таа треба да ти служи само колку да ти роди дете после тоа што се вика може и да ја шитнеш ако не ти чини, и онака кад тад ќе те изневери.

Просто невероватно тоа го слушнав, и зажалив на потрошеното време за тој моабет. (n)

Кaкoв ЦРЕП црепoсaн сум. Се лупaм oд ѕид у ѕид, пoлудев oд мaкa. Акo пoстoи книгa зa нaпрaвени глупoсти oбaвезнo требa дa ме пишуе зa пример кaкo не требa дa прaите пoштo oнa кoгa знaеш и си свесен декa нештo е пoгрешнo и не си
требaл дa гo нaпрaиш,a гo прaиш јер у мoментoт не знaеш и не ти текнувa кaкo пoинaку.Тoa е Дрaгaнa, пoсле ќе си јa лупaш глaaтa.

Се мислaм дaл дa aплицирaм зa хумaнитaрен рaбoтник у Тoгo.

11072925_805446979544137_1703236434360606711_n.jpg

11149393_368037096730494_6484907378358640807_n.jpg

11054880_368037106730493_2566232322802522626_n.jpg

11149389_368049913395879_6423883297581313209_n.jpg

Да.

Кога ќе му се стајме на некого абе готово мехехехехе, да бе Гоца само што ова е држава а не е форум Кајгана па да терате сеир, мемиња да правите.

драга
понеделникот -водно
вторникот и средата -таретана
денеска - бокс + 30 км со точак
и секој ден на работа турбо
ај да видам дали ке мозам да продузам со овоа темпо нарените 3 месеци
ајде добра нок пијам кафето и идма во кревет...
на компјутер иам седнато предходниов месец и пол дали само 6-7 саати ајде биди ми поздравена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom