Дозволете ми ве молам
Ќе цитирам едно нешто што ми е омилено тоа доаѓа од Бетмен-тхе дарк книгхт рисес-Чарлс дикенс
Ова е само мал дел од што ме таргира мене лично
“I see a beautiful city and a brilliant people rising from this abyss.
Да да точно така секојдневно гледаме преубави луѓе(за градов неможе да се пофалиме толку пошто го усра центарот максиманлно ако чепкаме наоколу незнам можеби ќе извадиме нешто за тоа понатаму друг муабет да се задржиме на веќе започнатото) за луѓето да преубави луѓе но ВНАТРШЕНО СЕ МНОГУ ГРДИ-бљак очајно те тера на повраќање веќе нема смисла џабе сета таа мода и убавина по скопските улици кога внатрешно смрдите очајно еј совет повлечето си го скапаното его и начукајте си го у гз ко ебано дилдо ако болката не ви е пријател а несакате да се сллушате себеси набутајте си црвено топче у уста забавата е во кругот фанта од кај кур да знам немој куров да ми го јадеш многу пошто со старките од бит пазар не идеш нигде и скапаната бижутерија околу врат што би требало да се носи-личи сваровски озбилно не глуми улиците не се театар
На крајот rising from this abyss секојдневна животна голгота се издигнуваме паѓаме колку и да звучи клише на крајот ова ќе допре до ушите на твојте внуци
rising from this abyss
“I see a beautiful city and a brilliant people rising from this abyss. I see the lives for which I lay down my life, peaceful, useful, prosperous and happy. I see that I hold a sanctuary in their hearts, and in the hearts of their descendants, generations hence. It is a far, far better thing that I do, than I have ever done; it is a far, far better rest that I go to than I have ever known.”
дами и господа Чарлс дикенс-а талес оф то цитиес
Прва бибиотека до вас читајте вреди и не ме замарајте до тогаш останете скопјани такви како што сте преубави
Хипстери-Наочари,Fixie,road,mountain bikes,чат пат некој мрсњаК,градежни работници,исечени дрва-плачат,автобуси,гужва И уште многу други ствари -СКОПЈЕ