Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е газда на Силбо пекарана? Т.е. дали е на Силвана Бонева?

Дали некој го има искористено новиот попуст за патување со воз, бесплатно до 27 години или како беше? Треба ли некоја легитимација или може со лична карта? И дали важи и за брзиот воз или само за стандардните :)?

Лична карта само треба, а за брзиот воз ја плаќаш само резервацијата :)

Дали може слика од телефон некако да се стави на ЦеДе или на УСБ и да се однесе во фотостудио за д ја извадат како обична фотографија од фотоапарат и колку чини тоа?

Дали може слика од телефон некако да се стави на ЦеДе или на УСБ и да се однесе во фотостудио за д ја извадат како обична фотографија од фотоапарат и колку чини тоа?
Preku kabelce ako nemas bluetooth na kompjuterot. Si gi trazis slikete od kompjuter kaj ti se na telefon. Posle gi kopiras i si gi kopiras kade sakas i na usb si gi stavas. Lesno e epten :)

Од вчера барам една песна,ја слушнав на радио и баш беше лабава,мислам беше од пука козметика...рефренот беше нешто мојата бивша има нов дечко,ама никако да ја најдам...anybody ?

Ак е од фиксен немојт.

Со усб кабле за телефон ќе завршиш одма работа, а подобрите фото студијата се снабдени и со блутут. Мислам дек од 50 денари нагоре бешe за слика зависит шо формат ја сакаш.

Последно уредено:
Дали сеуште постои метал шопот во Скопје?И каде се наоѓа?
Ако мислиш на оноа у Лептокарија, шо глеа накај Партизанска, ја колку што знам, постои. Односно постоеше пред некој месец.

Кој е газда на Силбо пекарана? Т.е. дали е на Силвана Бонева?
Според мои инфрмации, машко е сопственик на пекарата (а инаку е дел од таа банда), што никако не ја исклучува твојата приказна, пошто кај нас мутни се сите дејанија од врвот.

Име на манастир, кој се наоѓа на скопска црна гора и има монахињи?

Дали сеуште постои метал шопот во Скопје?И каде се наоѓа?
Maximum Rocknroll Shop што беше кај Соборна е затворен пред некоја година.
Метал шопот Influence што се наоѓаше во лептокарија е исто така затворен од пред некој месец.
Во моментов немаме метал шоп кај нас.

Поздрав, ме интерсира дали некој знае дали во недела има отворени продавници во стара чаршија дали да одам. Фала ви

Од вчера барам една песна,ја слушнав на радио и баш беше лабава,мислам беше од пука козметика...рефренот беше нешто мојата бивша има нов дечко,ама никако да ја најдам...anybody ?

? :unsure:

Screenshot_2015-04-19-22-04-48.png Decki kade moze da najdam vakvi farmerki niz skopjevo

Attachments

• Screenshot_2015-04-19-22-04-34.png
    Screenshot_2015-04-19-22-04-34.png
    1,6 MB · Прегледи: 20

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom