Uchiha Sasuke
Sharingan User
Дали сеуште постои метал шопот во Скопје?И каде се наоѓа?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Preku kabelce ako nemas bluetooth na kompjuterot. Si gi trazis slikete od kompjuter kaj ti se na telefon. Posle gi kopiras i si gi kopiras kade sakas i na usb si gi stavas. Lesno e eptenДали може слика од телефон некако да се стави на ЦеДе или на УСБ и да се однесе во фотостудио за д ја извадат како обична фотографија од фотоапарат и колку чини тоа?
Ак е од фиксен немојт.Дали може слика од телефон некако да се стави на ЦеДе или на УСБ и да се однесе во фотостудио за д ја извадат како обична фотографија од фотоапарат и колку чини тоа?
Ако мислиш на оноа у Лептокарија, шо глеа накај Партизанска, ја колку што знам, постои. Односно постоеше пред некој месец.Дали сеуште постои метал шопот во Скопје?И каде се наоѓа?
Според мои инфрмации, машко е сопственик на пекарата (а инаку е дел од таа банда), што никако не ја исклучува твојата приказна, пошто кај нас мутни се сите дејанија од врвот.Кој е газда на Силбо пекарана? Т.е. дали е на Силвана Бонева?
Maximum Rocknroll Shop што беше кај Соборна е затворен пред некоја година.Дали сеуште постои метал шопот во Скопје?И каде се наоѓа?
Од вчера барам една песна,ја слушнав на радио и баш беше лабава,мислам беше од пука козметика...рефренот беше нешто мојата бивша има нов дечко,ама никако да ја најдам...anybody ?