Мислам дека не, како и ID Xtra што немаFox Movies nema prevod?
Треба да се притисне на најдолните копчиња на даљинското. Да најдам слика ќе ти кажам на кое точно. Мислам дека беше тоа над кое пишува List и да се одбере TV+RadioНекој на помош?
Дедо ми нешто чепнал, сега само неколку радио станици му дава и толку, не знае како да го врати на ТВ. Некој што има вакво по дома, да ми каже најбрзо како? Јас би го средил ама дури вечер или утре, ако ми одговори некој поскоро, одлично![]()
На teletext треба да притиснеш и да избереш сите канали.
Ништо, не бива, постари луѓе, тешко оди со инструкции. Ќе издржат до вечер само со радиоНа teletext треба да притиснеш и да избереш сите канали.
Нека пристискаат по два пати на секое копче од тие долните, нема што да пореметат. Важно е да ги вратат сите канали на листата на достапни, сега достапни им се само радиата.Ништо, не бива, постари луѓе, тешко оди со инструкции. Ќе издржат до вечер само со радио
Благодарсности.
Ова било, кога стискаш teletext во еден момент пишува „Сите канали...“ и тоа што не се дочитува е радиоНа teletext треба да притиснеш и да избереш сите канали.
Никако нема да можеш а ниту пробувај да го направиш тоа ќе ти го форматира USB самиот уред.Ова е поради заштита на авторски праваедно прашање,дали знае некој како да слушам мп3 и да гледа видео на усб приклучено во усб портот на БООМ ТВ....
Одбери Други (Other/s) или ако не ти работи тоа пробај со Германија.Дечки, го обновив договорот и зедов СМАРТ ТВ САМСУНГ и КА Модул. Од салонот ми дадоја упатство за користење на КА Модулот и во него пишваше дека за каналите да бидат сортирани онака како што треба (ваљда како на ресиверот) треба да изберам „Земја во која што живеам“ од менито на телевизорот, Шведска (затоа што сме имале некои сличности во врска со таа ствар) ама таа земја ја нема во опциите. Која друга земја можи да ја одберам? Има некој познавање?
И како можи да одбирам преводи преку КА Модулот?