Кајгана просечни кладилничари на српски јазик

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ej, iam zalbi u pp, da ne bidam buzzkiller ali moram da pisam, koristete fotki od sobirankive, ne od fejs licni od luge sto ne gi ni ima u galerijava od forumov.

Ааа... чим мене ме стаија. ..ќе го јадеш и ти со брадичето ...али прво @Stefan-kobe :)

Хах .... бар реално е моето .... ПАО само :) нема фрустрации .....ич :))[DOUBLEPOST=1428478882][/DOUBLEPOST]
jw2s3.jpg

Последно уредено:
Леле еј, на вакви заебанции некој фатил да плаче и тоа по ПП :icon_lol: Што кур тогаш раздавате фејсбуци по Кајгана, седете си во анонимниот свет.

Марли не тапацирај бе, смешно е и правилно и неправилно, како и да е :)))))

Хахахаха оваа со Париз ми ја мемираат, кралеви. :pos::pos:
Напрајте ми нешто со ПСЖ, они се од Париз а ме имаат 300000000000000000000000 пати заебано. :D

Хахахаха оваа со Париз ми ја мемираат, кралеви. :pos::pos:
Напрајте ми нешто со ПСЖ, они се од Париз а ме имаат 300000000000000000000000 пати заебано. :D

И кога ти ја видов на фб и сега ми се врти исто прашање. Што сакаш да покажеш со прстите бе брат? :D хахахахахаххааххахахахаа

И кога ти ја видов на фб и сега ми се врти исто прашање. Што сакаш да покажеш со прстите бе брат? :D хахахахахаххааххахахахаа
Дека имам мало туленце. :D
Пародија е тоа брат, дека сите се сликаат нели ко да го држат врвот на Ајфеловата кула у раце, а на нас ни текна нешо поразлично да напраиме, пошо ни беше досадно. :D

Ден 8, месец 4-ти 2015 година, и сеуште нема ништо посмешно од македонец што пробува да збори и пишува на српски...
Више не ми се ни смешни ни граматичкиве грешки.

Финтата е што не се на спрски ова вие што пишуете, а им се смеете на албанците кога зборат на македонски смешно...
Барем пишите на македонски и раат свите :icon_lol:
Расипувач на забави. :D

Повеќе се смешни сликите пример како оние на Стелт, а за јазикот се знае дека ќе има граматички грешки. Јас направив на македонски али кажаа грдо звучат. :toe:

И трај додека нас не нема тука маскирани во принцези. :D

Ej, iam zalbi u pp, da ne bidam buzzkiller ali moram da pisam, koristete fotki od sobirankive, ne od fejs licni od luge sto ne gi ni ima u galerijava od forumov.
Ти ќе го јадеш немиен, не се секирај, иако те нема у галеријава на форумов. :icon_lol: Само текстот да го смислиме за тебе. :D Не може таа богата фаца од Водно да остане немемирана. :angel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom