R
red.devil
Гостин
Се сменија времињата. Пред две сезони one-two имаше Манчестер сега т.е. засега Лондон. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај табелата ако можи постирајте ја.![]()
Единствена атмосфера што ја прават навивачи у ПЛ што ми се допаѓа,нешто барјаци а,у.Само да те надополнам, денес излезе податок дека на Глен Мареј му се потребни најмалку минути за да постигне гол сезонава, од сите напаѓачи во лигата.
Чуда, чуда прави Пардју со нив во вториов дел од сезоната (исто како лани и Пјулис), па со прави засилувања на лето, наредна сезона го гледам Палас како стандарден премиер лигаш. И мило ми е што барем уште една сезона ќе уживам додека ја слушам публиката на Селтхрст Парк.![]()
Не се слагам комплетно. Држи вода дека под притисок им се тресат нозете ама не во сите ситуации. На пр скоро секоја сезона до последно коло се борат за 4-то( јбг затоа си носам вакви аватари). За повеќе од тоа можеби и немавме ни тим плус не кинат повреди, ама па ќе речам за ланските утакмици со Челзи, Сити, Ливерпул и умрениот Јунајтед, нокаут утакмициве шо ги губиме дома по 0-2 никој неможе да ми докаже дека не е крив Венгер. Колкав и да е притисокот тој е тој шо треба да го оттргне од играчите
И кој друг ако не копитово Дурхам
Боље Дурхам него моцартспорт.нет да ти прават анализи за клубот.