НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кантер играчиште,после трејдот..20 поена за полувреме,а Расел 2-13..

Шоако кога е дупе во одбрана, ќе видите во плејоф како ќе седи на клупа последните 6-7 минути кога се крши натпреварот. Батиња ко Алдриџ и Грифин ќе го силуваат.

Шоако кога е дупе во одбрана, ќе видите во плејоф како ќе седи на клупа последните 6-7 минути кога се крши натпреварот. Батиња ко Алдриџ и Грифин ќе го силуваат.

Рака на среце батиња како Aldridge и Griffin нема ни да ги чува тој (Ibaka ќе биде задолжен за нив), ама се согласувам дека е катастрофа во одбрана и затоа не може да направи посериозен чекор напред во кариерата.

Штета што помладите генерации ќе го запамтат Стадемаер каков што беше во Никс и потоа. Ниеден играч не ме плашел повеќе кога играл против Сан Антонио од него, незапирлив беше.

Зависи за кој како. За мене на пример ова не е утакмичиште, пошто одбраните не постоеја.
Затоа пишав луд меч, мислев и на немањето одбрана али и на возбудливоста и целата атмосфера шо беше

Рака на среце батиња како Aldridge и Griffin нема ни да ги чува тој (Ibaka ќе биде задолжен за нив), ама се согласувам дека е катастрофа во одбрана и затоа не може да направи посериозен чекор напред во кариерата.
Амаре?

10885189_803985099708935_4218979845062361324_n.jpg
[DOUBLEPOST=1428147542][/DOUBLEPOST]His Eye Ball Has An Eye Above It :pos:

Lele samo ja imam glasano za Vegjata i kompanija deka ke igraat playoff hahaha, sam protiv site

Дјук и Висконзин во финалето на NCAA. Висконзин го победија непоразениот Кентаки до сега, во една неверојатно квалитетна утакмица. Дјук го победи Мичиген убедливо и лесно и според мене се фаворити во финалето. Дали ќе стигне Мајк Кжижевски до 5тата титула на својот 12 фајнл фор? Финалето е понеделник према вторник, мора да се гледа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom