Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Искомпликува се лига ... тешко дека ќе тепамо некога у гости.

Дома може да се очекуе сигуран пораз од Мзт и плус едн ненадејан (Работнички).[DOUBLEPOST=1427746935][/DOUBLEPOST]
zeljko-obradovic-zeljko-obradovic-grafika.jpg

Савет до наши ран едн ган играчи :D

Последно уредено:
Куманово не смее да дозволи тј меч да се одигра, а они сас тј документ г'з нека си бришев. Не смее управа да дозволи некој кур да си игра сас тим кој има публику колко свите други заедно. Колко Куманово има публику на едну утакмицу, толко тија соколи у целу сезону немав.
Две године не ебев у здрав мозак, епа доста е више, а и тј Димевски педер све да му га ебу, па још доваѓа на утакмице кд игра Куманово у БИБЛ, сга и он ли ќе лиже гз на некога тамо само да не га сменив, или се е договорија еве ја ќе ве врату у лигу а ви ќе повлечете иницијативу за смену још едно 2 године...
Слажем се с,с тебе 100%, САМО КУР ГИ БОЛИ СВИ СКОПСКИ ПЕДЕРИ ЗА КК КУМАНОВО на коју било страну оно било, они КК Куманово га имав само како статистички показател да ги се билда рејтинг на гледаност односно посетеност на лигу и ништо повише , изгореја ги КУР за наш тим ако не игра у среду , кој ке има највише штету ако не се одигра натпревар што мислиш САМО НАШ ТИМ кој има прилику у изедначену трку куде свак моќе свакога да добие да стигне до плеј оф а тамо е друга прича .
Договор е паднаја за иницијатива да се повлече а чак мислу дека с,с овуј провокацију на наш менталитет можда се обезбеди и учество на ВРАБЦИ у плеј оф јер Кошаркарска Фукарска федерација одвај чека на такво нешто од нас ДА НЕ ДИКВАЛИФИЦИРАВ и отворив пут за ВРАПЧИЊА у плеј оф . Тој е т,ј дил што е направен за викенд :bravobe::pov:

Кој ги ебе бе, свите праќав писмо до ФИБА, нека пратив и наши, нека објаснив како тија што сакав промене сами не га поштуев правилник, а претседник правила си ги мења како му одговара. Ја да сам у управу јутре изјава за штампу, контактирамо гу ФИБУ па она нека одлучи, плус на суд нека ги дадев и готово...

Пљука се по Димевскога не дека га брану ама нели здружение на прволигаши гу води лигу и ги регулира правила и политика танцуе у највише моментално свири про-владин оркестар и тија тимови га темпо, то ест правив си што сакав опуштено, и да е до претседатела како што кажа Комшо попушио како би остао .. :D

ќе га изедемо службено, место да добиемо службено ми ќе га изедемо :) нема ли некоја комисија куде би могале да поднесев жаблу, кд викав дека имав аргументи за тој дека треба да гу добиемо службено или ќе остане на овој преко соопштенија ;)

Кој е па тј Жељко Обрадовиќ да ги кажуе на наши ѕвезде дека првенство или утакмица се добива сас одбрану:icon_mrgr:

У нови бомбе на Заевога...Страшо зборија на тајмаут место Мандиќа. :icon_lol:

Пратите гу овуј ситуацију овија днови, има да си изедемо казну здраву. Чудо ќе биде ако се донесе нешто у нашу корист, како што и треба. Ја кажа решење: дај им продужен рок на Соколи, али до тј датум све што треба да одиграв нека си добиев службен пораз 20-0. Скупо било, само потпис чекале, а имале целу сезону у Лигу за решавање! Чекале си они заѓан момент да видив дали ќе улегнев, тој е работа. Али ајде, еве ву шанса на Федерацију да се покаже...

Пратите гу овуј ситуацију овија днови, има да си изедемо казну здраву. Чудо ќе биде ако се донесе нешто у нашу корист, како што и треба. Ја кажа решење: дај им продужен рок на Соколи, али до тј датум све што треба да одиграв нека си добиев службен пораз 20-0. Скупо било, само потпис чекале, а имале целу сезону у Лигу за решавање! Чекале си они заѓан момент да видив дали ќе улегнев, тој е работа. Али ајде, еве ву шанса на Федерацију да се покаже...

Ок е овој ти што викаш, меѓутим видиш што они правив, ќе одлагамо утакмице све док они не донесев документ. Па што се они замислуев можев да правив што сакав и како ги одговара? И некој ќе ме убеди дека процедура била започната само се чекаја на едн потпис? Шија ми га Ѓура.
Мислу дека овј пут свите аргументи са на нашу страну и дека нема да се усудив нешто друго да направи, пропозиције са јасни да појасни не можев да бидев...

Памтите ли туј сезону ми кд требаше да биднемо АД Друшто(кд се уведе закон) и ми се чини ми и Пелистер(или Струмица) каснесмо сс претварање у АД друштво...кои претења имаше дека ако не биднемо АД до суперлигу нема ни да гу играмо и Оли-Травел се сагласи да биде као он веќински газда на клуб...ете сг исто треба да им претив и на Карпош,ама чим до почетак не направиле збогум довиѓења и тој е тој!

Ок е овој ти што викаш, меѓутим видиш што они правив, ќе одлагамо утакмице све док они не донесев документ. Па што се они замислуев можев да правив што сакав и како ги одговара? И некој ќе ме убеди дека процедура била започната само се чекаја на едн потпис? Шија ми га Ѓура.
Мислу дека овј пут свите аргументи са на нашу страну и дека нема да се усудив нешто друго да направи, пропозиције са јасни да појасни не можев да бидев...

Одлагања док не добиев?! Море само казна ако не га добиев днска! Кажава дека ичера до 16:00 ќе га имав а никој ништо не кажа. Нека искочив сс решење еве добисмо га, и завршено, али за нас е службена победа у било кој случај.

Тој ти е како да проваѓаш границу без пасош и да ги кажеш на полицајци дека до јутре до 16:00 ќе им донесеш пасош...жими мајка бе ќе донесу...

гледам делигирале гу утакмицу за јутре од 18.00 ако јутре ни пишев 20 - 0 за соколи .. е тга стварно не е проблем у димевскога него у клубови на дпмне ;)

гледам делигирале гу утакмицу за јутре од 18.00 ако јутре ни пишев 20 - 0 за соколи .. е тга стварно не е проблем у димевскога него у клубови на дпмне ;)
Ако пред да почне натпреварот и нема документ за А.Д. 20-0 за вас, а ако има документ, а па вие не се појавите 20-0 за нив. Абе нека се игра кошарка пред се. Овие Соколи се влечкале со документација, фак ит, па ако што им дадоа луфта време да дорешат. Ако се снајдат ок, ако не чао пријатно. КК Куманово нема што да се буни, бидејќи ако не се појават на терен, тие кабаетлии ќе станат и ете ти проблеми. Па еве и да ви го прифатат барањето на службена победа, ништо не значи. Ни титула, ни плејоф може да ви донесе, една победа само е, што може веројатно и терен вашите би победиле.
Толку КК Куманово не се бунеше прелани кога со Фени имавте +1 во кошеви меѓусебен дуел и тие место вас отидоа во плејоф. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom