Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Интересна е лига овуј годину. Свак свакога тепа... освен ми Мзт никад нема да га тепамо.

Кожув су ми ептен симпатично тимче. Имав солидни играчи на сваку позицију. Очекују од њима пред нас да земев прв трофеј у историју :)[DOUBLEPOST=1427596613][/DOUBLEPOST]
Κејд Дејвис тешκа ρабота да се вρати во мκд а κамоли во κуманово
Јакиот па играч.

Не бе овај не е јаκ игρач споρед тебе ама затоа михајловсκи е тρенеρиште и κај ќе ви беше κρајот аκо останеше:pos:

Овј пораз на Кожув е супер за нас ако ги тепамо дома у наредно коло :) На тј начин мање-више еднога избацуемо од Суперлигу, ако не се издесив чуда до крај.

Чуда само ми можемо да направимо, реалност е сасвим друго , с,с ова,кв приступ на игру и катастрофално кондиционо спремање на екипу ми само чуда можемо да направимо за да улегнемо у плеј офф офмуко недостижна .

Прееска Аврамовиќ трчи на Киселу Воду, спрема се дечко. Овија други ваљда пиев :D

ако сакамо да играмо плејоф, мислу дека ќе мора да ги добиемо сви утакнице на домашан терен и барем едну у гости, али некако си мислу дека ќе имамо фијаско на некоју утакницу дома како по навику дали тој ќе биде против мзт или против некој друг тим остануе да видимо :)

стварно не е јасно колко су овија наши толко бедни да не направив скаут преко лето да се доведев добри играчи, збору за странци зашто послеѓан муабет што га слушна џабе ви туј некои викате дека зимале наши странци под 2000 евра, смешни суме су тој што ги зборите ;)

вуле овуј годину буквално не музе!!

Слажем се дека мандиќ не музе овуј годину, лани играше и ок беше, меѓутим овуј годину не е ни пола од лани, плус понашање кое знаемо какво е.
Иначе за плеј оф, вероватно е довољно свите утакмице дома да ги добиемо, мЗТ ако га добиемо дома сигурно идемо у плеј оф, мада нема да ме изненади и ако кикснемо дома, добро ќе биде ако е тој само од МЗТ.
Остануе ми само утисак дека да донесесмо некое убаво појачање пред суперлигу ќе можесмо и нешто повише да направимо, овакој улазак у плеј оф ќе биде успех...

Меч сс Соколи закажан за у среду, до вечер ќе га добиле документ за АД. КАЗНА НЕМА НИКАКВА! Реакција од прецедника:

http://ekipa.mk/reaktsija-na-kumano...-igrame-v-sreda-slobodno-isfrlete-ne-od-liga/

Ако не играмо, тој автоматски е службено изгубен меч. И од Работнички реагирале дека не смее да не се казни Карпош, иако никој не е да се исфрљив од лигу. Ја прашују: што ако не им биде тј документ и до вечер? Тга што ќе правимо? Ебати лигу ебати...

Па тија представници ќе дојдев ли у Куманово како мислив дека ќе си пројдев

Па дошле или не, гајле ги. НИКАКВУ КАЗНУ НЕ ИЗЕДЕВА! ЗНАЧИ НИКАКВУ! Ако, нека останев у лигу, и ја викам исто, кд мога Работнички и кој све не, нека седив и они, ајде демек квалитет да биде повисок. А казна за овој? АБЕ ПРОДУЖИТЕ ИМ РОК АМА СЛУЖБЕН ПОРАЗ ОД СВАКУ УТАКМИЦУ ДОК НЕ СЕ РЕГИСТРИРАВ! Ете ви решење!

Куманово не смее да дозволи тј меч да се одигра, а они сас тј документ г'з нека си бришев. Не смее управа да дозволи некој кур да си игра сас тим кој има публику колко свите други заедно. Колко Куманово има публику на едну утакмицу, толко тија соколи у целу сезону немав.
Две године не ебев у здрав мозак, епа доста е више, а и тј Димевски педер све да му га ебу, па још доваѓа на утакмице кд игра Куманово у БИБЛ, сга и он ли ќе лиже гз на некога тамо само да не га сменив, или се е договорија еве ја ќе ве врату у лигу а ви ќе повлечете иницијативу за смену још едно 2 године...

Куманово не смее да дозволи тј меч да се одигра, а они сас тј документ г'з нека си бришев. Не смее управа да дозволи некој кур да си игра сас тим кој има публику колко свите други заедно. Колко Куманово има публику на едну утакмицу, толко тија соколи у целу сезону немав.
Две године не ебев у здрав мозак, епа доста е више, а и тј Димевски педер све да му га ебу, па још доваѓа на утакмице кд игра Куманово у БИБЛ, сга и он ли ќе лиже гз на некога тамо само да не га сменив, или се е договорија еве ја ќе ве врату у лигу а ви ќе повлечете иницијативу за смену још едно 2 године...

Ама у нормалну. Иначе знам за плеј аут не треба ама знале су одамна дека ќе играв супер лигу.
Сга малко Димевски попуши на њима па они на њега и ќе нема санкцие

@TheRiddleR
Зашто мислиш дека ке испаднев?Па од МЗТ можда сви ке изгубив дома,а и не значи дека не може никога Кожув на страну да тепа,ке тепа и тој како.
Што вика Дретика много интересно тимче имав.

Абе викам дека е добро да имав 2 пораза у старт, интересан тим ама шансе им се драстично намалуев такој :)

Ја мислу дека ми ке ги тепамо,а у Кавадарци и против Соколи можев да си тражив брејк.
Мада нема да ни искочи на арно овој,ако не отидемо да гу одиграмо против Соколи,па на крај ми ке бидемо ебани,али и нема да ми е жал,док имамо кретени у екипу као Мандало,Курчу и слични.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom