Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Гатака остаа квалитетен впечаток, можеби е предвидлив на моменти, можеби клишеата и ефтините твистови го кочат малку, ама overall e добар филм, feel good моменти и приказна што интригира од сам почеток, воведот со нарацијата мене ме освои инстантно, третиот акт само потфрли и љубовната фора која ја исфураа но некако ми беше морална. И така, би му дал 4 од 5. Денес го гледав чисто за инфо, стално го мешав со некој и муабетиве ме бунаа и морав одново. Ама излезе прв пат. Кул.

Најдобрите линии ги имаше докторот, а последната "левак не го држи со десна" беше врв. Само во таа реченица имаше повеќе хумор од цел филм со Адам Сендлер

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Гарантирам.

сФака част. :bravobe:

Ако не си го гледал/а ич не го ни пуштај ако очекуваш sci-fi , филмов е правен со 500 денара буџет у една куќа и исто еден хол што им изиграва вселенска институција. Приказна, ликови...ич не ни барај.

Ми се иде ко оној од нискоградба Битола да им речам "море мамицата у газо" на овие погоре што ги прочитав и се излажав си потрошив 2 саата од животот.

Оценка 0.001/10
Немој си го гледал Moon или The Man from Earth, за нив пак ќе мислиш дека со 10 денари буџет ги направиле.

Што подразбираш ти под сцифи? Ликови има, и тоа доста добро изградени, приказна има, не знам како не си ги нашол, стварно.

Си го пуштам Interstellar во дневна одвреме-навреме и баба ми се заинтересира. Почнав да и го раскажувам и не можев, изгубив воздух додека раскажував и прекинав.

Ќе ме банират ако им објаснам што е wormhole.:pos:

Сепак форумов има граници несакам да ги поминам бидејќи може да ми биде одземено државјанството

Има една работа а тоа е КРИВО ми е кога ќе видам добар актер и добра глума у промашен филм тоа ме боли стварно сакам се на куп да биде добро скоцкано што ќе се случи со филмов(Предвидување истото немора да е точно иако ќе звучам многу уверливо во кажувањата) Џејки е крал нема збор девојчево ќе се вади на емоција млада надежт незнам ќе видиме 50 сент сериозно ? нека иде да глуми гангста у друг филм промашеност оној слепецот од the last king of scotland по прдешка актер нема да се појави промашен е од раѓање премногу промашеност на купче премногу заклучоци од 2 минути don't judge a book by its cover океј останува да видиме октомври-ноември за истово ќе збориме

Чао

Последно уредено:
1596b2dd5f9ece66d7d7479ec0c15766.jpg

Мала измена во деловникот

fldit1.jpg

+
Lost.in.Translation-Си растури поштено

Whisper02.jpg

и сега на вот изгледа од филмов му е аватарот а типката ми личеше на натали портмант :гик:упдате сеа проверив па и била она :pos:твистови насекаде

Pans.Labyrinth-

"Why so serious!"
He sticks the blade in my mouth.
"Let's put a smile on that face!"
And... Why so serious?

Captain_Vidal_slashed_across_the_face.png

A Christmas Story-Хахах добар (y)

космонаут

Randy-Snow-Suit-A-Christmas-Story-2.jpg

Излезе ли „До Балчак“ на торент ?

Интересен ми беше Big Eyes само Christoph Waltz некако ми беше недоволно уверлив во улогата, не дека беше лош туку не одговараше. Amy Adams од друга страна беше одлична, можеби една од најдобрите актуелни актерки заедно со Naomi Watts, Cate Blanchett и Jessica Chastain.

Kade aktuelna blanchett? xD ja neam videno uste koa ja mesav so kate winslet. xD
Ali da, se soglasuvam so site drugi. Srcki se site. <3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom