UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Ти бе за Албанија навиваш, нормален ли си? :yid:

Скраја да е,каква Албанија бе не треси глупости...едноставно фрустриран сум од ситуацијата кога се наоѓа Македонскиот фудбал и нашата аматерска репрезентација и сакам да бидиме убедливо последни во се и сешто за да му текни дека не оди повеќе вака и требаат промени...едноставно не сме дотолку неталентирани или пак дотолку да немаме услови за вака да не резили кој ќе стигни

Скраја да е,каква Албанија бе не треси глупости...едноставно фрустриран сум од ситуацијата кога се наоѓа Македонскиот фудбал и нашата аматерска репрезентација и сакам да бидиме убедливо последни во се и сешто за да му текни дека не оди повеќе вака и требаат промени...едноставно не сме дотолку неталентирани или пак дотолку да немаме услови за вака да не резили кој ќе стигни
А седи брат дека ако се пласира Албанија на нашите ќе им текне нешто да сменат. :pos::pos:
Се пласирале и Хрватска, и Босна, и Србија и Црна Гора, и Словенија, па на нас не ни дошло памет.

Да имаше правда и трите бода од мечот Србија-Албанија ќе припаѓаа на Албанија, и сега речиси ќе беа квалификувани, со 10 бода уште од сега.
Да имаше правда сега Албанија од играње ќе играше само на свадба, а не да ги продолжи квалификациите.

Да имаше правда сега Албанија од играње ќе играше само на свадба, а не да ги продолжи квалификациите.
!?!se dokaza deka dronot e od albanec kontroliran!?ili krivi sto po tepanjeto ne izlegoa da igrat! Albanija za vas momentalno e Argentina.Pozz 108

Последно уредено:
Заурдениве, и да се пласираат, на првиот меч ќе јадат дисквафикација, од познати причини верувам на сите.

Ние како репрезентација сме дно, ама србине, имиња, премиер лига, курови дворови, пак се за греота

За Албанија и другите репрезентации што треба да учиме од нив не се обврзани да им играат 3-4 играчи симнати од Кораб, док не се смени тоа нема успех.

Заурдениве, и да се пласираат, на првиот меч ќе јадат дисквафикација, од познати причини верувам на сите.

Ние како репрезентација сме дно, ама србине, имиња, премиер лига, курови дворови, пак се за греота
Имиња имаат, или немаат добар тренер или меѓу нив нема дух. Одбраната е солидна иако Баста некако ми штрчи (не го имам гледано за Лацио, таму слушам солиден бил). Стојковиќ ми е онака мех, мада не знам дали имаат нешто боље. Петровиќ е дупе од тоа што видов денеска, ОФанзивата им е ок (пак ќе кажам, на имиња), но немаат течна игра, ќе примат топка и ај сега музи ја, да видиме што ќе праиме со неа. Фали еден играч да може да поврзе, овака отсечени се Матиќ и Петровиќ од тројцава напред. Па затоа и мораа да солираат или да враќаат назад. Таа улога треба да му биде дадена на Тадиќ, евентуално Љаиќ.

Него хрватскиот коментатор на СК1 сврши малце на крајот мислам. :D :D

Имиња имаат, или немаат добар тренер или меѓу нив нема дух. Одбраната е солидна иако Баста некако ми штрчи (не го имам гледано за Лацио, таму слушам солиден бил). Стојковиќ ми е онака мех, мада не знам дали имаат нешто боље. Петровиќ е дупе од тоа што видов денеска, ОФанзивата им е ок (пак ќе кажам, на имиња), но немаат течна игра, ќе примат топка и ај сега музи ја, да видиме што ќе праиме со неа. Фали еден играч да може да поврзе, овака отсечени се Матиќ и Петровиќ од тројцава напред. Па затоа и мораа да солираат или да враќаат назад. Таа улога треба да му биде дадена на Тадиќ, евентуално Љаиќ.

Од врвот на федерацијата е главната кривица кај геџовциве, Толе-воле како што му пееја делиите :D

Во последните 7-8 утакмици трет селектор е, како сакаш да направат некоја серија, го имаа Друлиќ кој повеќе од солидно се покажа на пријателскиве во Јужна Америка го сменија и го назначија Дик Адвокат, кој услов му било неможел да живее во Србија, туку од Холандија ке ја водел репрезентацијата (значи од Србија ке му ја составуваат репрезентацијата, а тој ке дојде ндела две пред утакмица и ке прави тактита), овој Чурчиќ е солиден, ама неможе да направи и да им најде веднаш игра што би им одговарала, али како и да е ке пројдат и овие квалификации и тој ке добие клоца затоа што не се пласирал на ЕП, а ја презема сега репрезентацијата со 1 бод на 3 натрепвари.
Значи, једини кривец за падот на Српската репрезентација е раководството во ФСС, кое што после Антиќ ненаправи ниту еден добар потег, а одговорност тие самите никако и пред никого неподнесуваат, нешто слично како со ФФМ, само што Српските играчи се далеку поквалитетни.

In other news, Фарски Острови повеќе поени од Грција. :D :D И прв гол за Гибралтар.

https://vine.co/v/OLbb1l2mMmQ
Навивачите на Гибралтар. 30 000 народ а повеќе навивачи од Македонија. Го чекам денот кога ќе не престигнат на ранг листата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom