- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.616
- Поени од реакции
- 119.762
Бушар лошо игра во последно време, мада не очекував ваква бламажа искрено. Мислам ќе ја врти сега.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ако играм азиски хендикеп шупраиме тогаш? Не сакам да се објаснувам, ако ти иде тенис играј си, мене повеќе ми идат групните и на тоа ќе се фокусирамкај ќе се кладиш во живо,варираат коефициентите спрема тоа што го покажуваат тенисерите...........најбитна е формата,да жените се понепредвидливи од мажите кои можат да се извадат “на сила“
кај екипните спортови на колку играчи треба да им се погоди денот,па тука се судии,публика,временски неприлики и уште многу услови треба да ти се погодат да фатиш + фактот дека на фикс имаш 33.3% шанса да погодиш,додека на тенисот влегуваш со 50% шанса за пролаз![]()
Дали пак ќе паднам за еден гејм ?
Вчера Бердих Х1, денес Росол 1 и 22.5+ ...
Така е бе Џонка, или па си идеш Холандија/Австрија 2, 2 утакмици 3+ и ете ти дуплирање + данок + бакшиш за пиќето шо те исплаќа ^_^Тенисот е проклета работа бе..нека се ебат во газот со тоа топчето никакво за да ги чекам сто сати за помочан 1.30 коефициент...фудбалите од 7 утакмици само 1 ме паѓа 2+ и некогаш имам 95% пролазност..па 90 минути имаш за 2 гола кој било да дај...за разлика од некои педерчиња како Куевас,Симон или Карла Суарез Наваро за 1.25 коефициент да се тегнат 5 сати..
Џони ќути те молам, секој ден рикаш како те заебала 2+ зашо 0-0 ти завршила, значи ти најмалце можеш да збориш. Седи коа не разбираш тенис не го играј воопшто, али не коментирај контра кога немаш правилни аргументи.
колкав валуе имаш на азиски,знак прашалник ти е..............кај овие тие шо се во форма си бушат,можеш и да купуваш хендикеп во бетсити кој некојпат доса се исплаќаА ако играм азиски хендикеп шупраиме тогаш? Не сакам да се објаснувам, ако ти иде тенис играј си, мене повеќе ми идат групните и на тоа ќе се фокусирам
Еве мераци денес Исланд 2ит2 2.65 квота а ти и Стефан ќе чекате 5-6 тениси за да склопите таква квота![]()
Брат секако пцуеш бе, дали тенис, дали фудбал 2+, дали домино, сеедно ти е, кога ќе те заебат се нервираш и пцуеш. Не гледам разлика најискрено. Јас играм генерално тенис затоа што највеќе го пратам овој спорт, а најубаво од се ми е што нема икс, па затоа си мавам тенис. Хокеј не играм затоа што не ги знам правилата, а и општо не го разбирам спортот и не му ја разбирам целта, многу дегенски ми е и затоа не го играм воопшто, ама не ги осудувам тие што играат хокеј, си пратат луѓето, нивно си е.Едноставно играње други спортови освен фудбал посебно тенис и кошарка ми ствара стрес во организмот и ми штети на здравјето..јас неможам да го издржам тој притисок па затоа си играм фудбал,некни стварно ме паднаа тие данците 2+ ама за нив јас сум крив бидејќи данските екипи се претежно подефанзивно настроени и не паѓаат многу голови во нивната лига...
Ама Англија чемпионшип се тата мата и даваат сочни коефициенти од 1.30-1.35,исто така Турција,Швајцарија,Австрија...многу поголема пролазност имаат од тие помочаните тениси
не му ја разбирам целта, многу дегенски ми е и
su prajme so gulbis monaco koj e tvojot tipколкав валуе имаш на азиски,знак прашалник ти е..............кај овие тие шо се во форма си бушат,можеш и да купуваш хендикеп во бетсити кој некојпат доса се исплаќа
одма брејкче направи монако,мали се шансите да изгуби монако денес,во далеку подобра форма е од гулбис[DOUBLEPOST=1427564595][/DOUBLEPOST]шу прајме со “зицерот“ чешка ??su prajme so gulbis monaco koj e tvojot tip
За утре Катанија 1За утре Бари-Про Верчели Т12+ на 2.05 коефициент.
Ланчано-Виртус и Бреша-Трапани може исто да се пробат на истиот тип, на 2.1 и 2.2 коефициент соодветно.