Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
за денес од фудбалите едно ми е сигурно а тоа е дека ќе бегам од Холанѓаните, една од мојте омилени репрезентации (после Македонија и Англија), но сепак знаат да бидат баксузи.. после черашниот ден не би сакал да ги играм.

Следни на менито се бугарија.... 2+ овде за 1.5 ми изгледа сосем солидно, не дека бугарија се некоја арна екипа ама можно е да дадат некое срекно голче + тоа што играт против Италија што мислам дека треба да почне више да игра фудбал (а не дај еден гол - паркирај автобусо - моли се у 93та минута БуФчо да ваде топка од аголо и да ви по 100ти пат спасува газо)

ова ми е од чера што си планирав, од тениси Долгополов, Димитров и Венус (ДДВ :bravobe: ) ми упаѓаат во очи ама ќе си идат на посебно ливче некако во тенисот ногу одложувања...

:ojeaa:

Па добро бе, вчера напишавме дека му фалат главните играчи на Флензбург...
Инаку за утре гледам огромно валуе на Лисицки, 2.70 против Ивановиќ која патем е повредена. До вчера не го знаев тоа али пошо Ставро спомна дека земала медицински тајм аут решив да расчепкам малце што се дешава со неа и наидов на податок дека прошлата недела на Индиан Велс кога играше против Путинцева со солзи го напуштила теренот, па потоа со Гарсија видовме како се распаѓаше по терен, а еве и вчера против Фалкони. Проблемот е во раката на Ана, мислам лактот беше во прашање. Лисицки игра одлично во последно време, сега 1/2 финале играше на Индиан Велс, така да за 2.70 против повредената и ментална Ивановиќ ми вреди ептен.

Исто на Мугуруза да се проба против мртвилакот Ерани, Азаренка ќе ја тепа Пенета, Надал ќе го тепа Вердаско и Мареј ќе го плесне Гиралдо.
Е јебига ...... голманот на Бергишер бранеше иначе.. само он имаше 9 одбрани а овие двајца заедно 5-6 дали имаа ако добро броев...

Грција 0-2 чиста, 1.45 поклон ми изгледа со оглед на играта.
Србија потценета доста, може да се проба ГГ.

Те Шифша кој пад на квота за кец , демек веле сила станаа веќе . Не губи Ерменија , одлична за играње x2 во Бетсити.

Глеам промени на форумов и пак нема подфорум за кладилница (n)
а и темава дури сеа приметив дека не е во важни теми а има преку милион прегледи :eek:
За денес пауза со сила убавина небидува неможам нишо да погодам последниве 5-6 дена

Дајте неш посигурно за утре бе :D

Глеам промени на форумов и пак нема подфорум за кладилница (n)
а и темава дури сеа приметив дека не е во важни теми а има преку милион прегледи :eek:
За денес пауза со сила убавина небидува неможам нишо да погодам последниве 5-6 дена

Оваа тема е смислата на животот,не постои ниту една тема на форумот која може да се споредува со оваа :D

Оваа тема е смислата на животот,не постои ниту една тема на форумот која може да се споредува со оваа :D
Јас се викам еден пленум да напрајме Кладилничарски пленум :D Најбројни ке сме со сигурност:D

Јас се викам еден пленум да напрајме Кладилничарски пленум :D Најбројни ке сме со сигурност:D

Не е за смеење,ајде што ќе бидиме најбројни туку и ќе се обидиме да почниме со протести и иницијатива за тргање и измена на грабежот со данокот 10% кој ни го прави државата..ама луѓето кај нас што одат вкладилница се претерано прости и неписмени бидејќи не знаат елементарна математика и не размислуваат дека и нив ги крадат не само мене,тебе и сите што се жалат за данокот..

На преку 20 души лично по кладилници му го имам напраено муабетот и не разбираат што му зборвам(како кинески да му зборвам) и не ме подржуваат во иницијативата,некои сметаат дека треба да има данок:tapp::tapp:,со вакви идиоти не заслужуваме да имаме држава воопшто

Не е за смеење,ајде што ќе бидиме најбројни туку и ќе се обидиме да почниме со протести и иницијатива за тргање и измена на грабежот со данокот 10% кој ни го прави државата..ама луѓето кај нас што одат вкладилница се претерано прости и неписмени бидејќи не знаат елементарна математика и не размислуваат дека и нив ги крадат не само мене,тебе и сите што се жалат за данокот..

На преку 20 души лично по кладилници му го имам напраено муабетот и не разбираат што му зборвам(како кинески да му зборвам) и не ме подржуваат во иницијативата,некои сметаат дека треба да има данок:tapp::tapp:,со вакви идиоти не заслужуваме да имаме држава воопшто
Џони со вака испрани мозоци не е било ни у турско,нема оправачка,тоа е!

Џони со вака испрани мозоци не е било ни у турско,нема оправачка,тоа е!

Мизерија е најблагиот збор што можам да го кажам/напишам за луѓето што ја подржуваат владеачката гарнитура и општо целиот народ што живее во ова проклета земја...млади деца од 20-25 години што ги вработија за мизерни плати од 13.14.000 најдоа да јадат лајна и да продаваат бурек на пазар за политика и закони...не знам,премногу сум фрустриран од овие партиските куропушачи што се прават слепи со сила

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom