Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шпанија 1-Т1 и Швајцарија 1-3+..Мада Швајцарија само ја чекам на друг тикет 1-1 3+ ..повеќе потребна ми е:semolam:

Им поништија гол поради офсајд а врска немаше од офсајд.Ебате ќориот!

Последно уредено:
Ништо другар не бива од неа 1&3+ и јас ја имам со Македонија 0-2 и Шведска 2 ..
Sto e najtragicno .gi imav Spanija 1-1,Svicarska[emoji14] 1-1,Anglia 1-1,Avstria 4+ i Svedska 2-2 za 100ce ..na Ibrata ne mu se igrase .si setase po stadion,stom si pocna vtoro pol .,si klaj gol matufot .

Sto e najtragicno .gi imav Spanija 1-1,Svicarska[emoji14] 1-1,Anglia 1-1,Avstria 4+ i Svedska 2-2 za 100ce ..na Ibrata ne mu se igrase .si setase po stadion,stom si pocna vtoro pol .,si klaj gol matufot .
Хаххаха види го голот шо го даде Ибра ... смешки .

Хаххаха види го голот шо го даде Ибра ... смешки .
Ne bre .da mu go ebam nosot .sto si promasi prvo pol .,pa si iskl .,smeski bea da se gledat onie amateri,topka koga isfrluvaa publikata aplaudirase .utre ako iznenadi Alonso .pa de se oparime .sum uplatil 450den od 1-3 mesto.(3x100den i 1x150den)[emoji14] [emoji6]

Овој гомнаров Feliciano Лопез каков тикет ми уништи ми иди да си каснам од таквото, како бе не го помешав со Гарсио Лопез.

Може некој малце да ми објасни со скрил, значи акаунот е направен, картичката е додадена али не ми дава да ставам пари, инаку од стопанска банка е ако има врска тоа.
select payment method
Credit/debit card
Visa xxxxxxxxxxxxxx

no upload possible

Стопанска Банка не дозволува upload трансакции спрема Скрил и Нетелер. Барај картичка од Тутунска Банка.[DOUBLEPOST=1427491919][/DOUBLEPOST]
. Za inat na Stavro moze i 1x.
Sent from my iPhone using Tapatalk

:neetaka:

Браво Ана, браво срце мое да ти го изебам мамичето курвинско. Ајде можеш ти, уште од Фалкони немаш изгубено у кариерата.

Браво Ана, браво срце мое да ти го изебам мамичето курвинско. Ајде можеш ти, уште од Фалкони немаш изгубено у кариерата.

+1 значи ќе ја преебам пред Швајнстајгер да гледат кај шо и го раскинвам пичено

+1 значи ќе ја преебам пред Швајнстајгер да гледат кај шо и го раскинвам пичено
Седи бе сеа не може со Џон Фалкони такозвана Иснер. Не можам на очиве да си поверувам дека у два и пол сета само 2 брејка и има направено на ФАКИНГ ФАЛКОНИ, мислам стварно океј е.

Повредена е, имаше медицински тајм аут, ништо чудно да изгуби.

Повредена е, имаше медицински тајм аут, ништо чудно да изгуби.
Ако веќе губи нека цркне, да умре на терен, а не да се влече ко црево и да изгуби од ова умреново суштество кое и само не знае како заиграло тенис.

Седи бе сеа не може со Џон Фалкони такозвана Иснер. Не можам на очиве да си поверувам дека у два и пол сета само 2 брејка и има направено на ФАКИНГ ФАЛКОНИ, мислам стварно океј е.
I jas neznam sto se slucuva s
na toj mec ja cekam uste nea so 3.5 hen ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom