Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Они треба да се плашат ако не фатамДвете по 2:0 ќе си тепаат, ич не се плаши![]()
Ништо другар не бива од неа 1&3+ и јас ја имам со Македонија 0-2 и Шведска 2 ..Kajgana magijo..Spanija 1&3+
Sto e najtragicno .gi imav Spanija 1-1,Svicarska[emoji14] 1-1,Anglia 1-1,Avstria 4+ i Svedska 2-2 za 100ce ..na Ibrata ne mu se igrase .si setase po stadion,stom si pocna vtoro pol .,si klaj gol matufot .Ништо другар не бива од неа 1&3+ и јас ја имам со Македонија 0-2 и Шведска 2 ..
Хаххаха види го голот шо го даде Ибра ... смешки .Sto e najtragicno .gi imav Spanija 1-1,Svicarska[emoji14] 1-1,Anglia 1-1,Avstria 4+ i Svedska 2-2 za 100ce ..na Ibrata ne mu se igrase .si setase po stadion,stom si pocna vtoro pol .,si klaj gol matufot .
Ne bre .da mu go ebam nosot .sto si promasi prvo pol .,pa si iskl .,smeski bea da se gledat onie amateri,topka koga isfrluvaa publikata aplaudirase .utre ako iznenadi Alonso .pa de se oparime .sum uplatil 450den od 1-3 mesto.(3x100den i 1x150den)[emoji14] [emoji6]Хаххаха види го голот шо го даде Ибра ... смешки .
Може некој малце да ми објасни со скрил, значи акаунот е направен, картичката е додадена али не ми дава да ставам пари, инаку од стопанска банка е ако има врска тоа.
select payment method
Credit/debit card
Visa xxxxxxxxxxxxxx
no upload possible
. Za inat na Stavro moze i 1x.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Браво Ана, браво срце мое да ти го изебам мамичето курвинско. Ајде можеш ти, уште од Фалкони немаш изгубено у кариерата.
Седи бе сеа не може со Џон Фалкони такозвана Иснер. Не можам на очиве да си поверувам дека у два и пол сета само 2 брејка и има направено на ФАКИНГ ФАЛКОНИ, мислам стварно океј е.+1 значи ќе ја преебам пред Швајнстајгер да гледат кај шо и го раскинвам пичено
Браво Ана, браво срце мое да ти го изебам мамичето курвинско. Ајде можеш ти, уште од Фалкони немаш изгубено у кариерата.
Ако веќе губи нека цркне, да умре на терен, а не да се влече ко црево и да изгуби од ова умреново суштество кое и само не знае како заиграло тенис.Повредена е, имаше медицински тајм аут, ништо чудно да изгуби.
I jas neznam sto se slucuva sСеди бе сеа не може со Џон Фалкони такозвана Иснер. Не можам на очиве да си поверувам дека у два и пол сета само 2 брејка и има направено на ФАКИНГ ФАЛКОНИ, мислам стварно океј е.