- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.944
- Поени од реакции
- 42.664
што нудите на пазаров бе?
Јас нудам фиксирање слики во смисол светлина, боја исл. примершто нудите на пазаров бе?
И значи тие слики што сакав да ги стаам тие не се стаиле туку другиима продажби? како иде бизнисот
значи стварно тешко е да се пробие човек у оваИ значи тие слики што сакав да ги стаам тие не се стаиле туку други
нема, никој до сега ништо ми нема купено ахахах
Стварно не можам да ги разберам тие шо имаад над 1000 порачки, значи КАКО?!значи стварно тешко е да се пробие човек у ова
Едноставно треба да имаш среќа и да чекаш а со тоа и добри гигови, уредни со добар опис, слики, видеа, итн. Јас чекав 4 месеца додека да ми дојде првата нарачка, е сега од кога дојде првата по неа дојдоа уште многу многу.Стварно не можам да ги разберам тие шо имаад над 1000 порачки, значи КАКО?!
Се чувствува и тоа како.Како е во последно време? Кај мене релативно стабилно ама се чувствува презаситеност од понуди.
ништо, ставање шешир и златен заб, земање стап со глава склетон од едниот крај, собирање девојки и земање процент 50%..Си иба мамата Фиверов, сеа се успева само ако си јака пичка и да се глупираш по видеа.
Е што има врска quote и новите опции? Тие само го подбрија системот. Сега иамп увид и во тоа кој колку порачал и кога и може да ги потсетиш да порачаат...Многу конкуренција, многу го изменија сајтот.
Па со овие 'send me a quote' -.- И навака-натака безвезе пораки...
Убаво беше додека траеше.. =) (Бар за мене ова)