НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Onoj Vasquez edno vreme koga se ufilma posle nekolku trojki sto pogodi, se skapav od smeenje, se vide na kraj koj e koj

Onoj Vasquez edno vreme koga se ufilma posle nekolku trojki sto pogodi, se skapav od smeenje, se vide na kraj koj e koj

Да бидам искрен, мене не ми беше смешно. Пцуев после секоја тројка. :)[DOUBLEPOST=1427337104][/DOUBLEPOST]Untitled.png

This is what it's called, team basketball. :)

Последно уредено:
The Cavs had an assist on 70% of their field goals against the Grizzlies.

Иако јадат голем хејт, почнаа да играат доста асален баскет, според мене поголеми фаворити од Хокси за излез од истокот.

The Cavs had an assist on 70% of their field goals against the Grizzlies.

Иако јадат голем хејт, почнаа да играат доста асален баскет, според мене поголеми фаворити од Хокси за излез од истокот.

Добри се Атланта, ама и јас веќе ги имам Кливленд пред нив во плејофот. Кливленд до финале ќе стигнат како што ми изгледа (ако се здрави), е сега таму што ќе се случува никој не знае. Ама се повеќе и повеќе ми изгледа како сезонава да има еден јасен фаворит и еден куп екипи кои го бркаат (Голден Стејт).

Постов не е пристрасен, ама сметам дека единствен тим кој можи да го елиминира Кливленд во Исток тоа е Чикаго. Сакам да кажам, Булс имаат идеални играчи за да се спротистават на Кавси (Снел, Батлер играат одлична одбрана против Леброн), но се зависи од нив. Ако вака играат во плејофот, нема да бидам изненаден и во прва рунда да летнат, или пак лесно да изгубат во втора. Но, ако Тибс го извади максимумот од играчите, сметам дека Булси можат против секој.

Од друга страна пак, Хокс ми се некако во пад, и се ми се чини дека и против Кавс и против Булс би испаднале. Сепак плејофот е друга кошаркарска димензија.

Ова старциве се мрднати цела сезона ротираат, топло-ладно играат ама кога ќе дојде време за завршници маме ебаваат. Ќе си искалкулираат кој противник највеќе им одговара и тоа место ќе завршат во регуларен дел.
За финале не верувам да играат ама до конференциско мислам ќе можат да стигнат.

Финале нормално сакам Чикаго да играат ама не верувам да стигнат. Моментално мои фаворити се ГСВ и Кливленд.

@garthok vas ve cekam sledna sezona, normalno da ne si odi nekoj od DMC i Gay, i da vi donesat nekoj asalen play sto kje gi rani so topki zverovive.. i da skrpite malce na klupa i veke moze da praime muabet za sacramento u playoff :) Istoto go ocekuvam i so Bucks, iako se vo playoff vlezeni sega, od sledna sezona so Oj Mayo i Jabari ke bidat duplo pojaki :D

@garthok vas ve cekam sledna sezona, normalno da ne si odi nekoj od DMC i Gay, i da vi donesat nekoj asalen play sto kje gi rani so topki zverovive.. i da skrpite malce na klupa i veke moze da praime muabet za sacramento u playoff :) Istoto go ocekuvam i so Bucks, iako se vo playoff vlezeni sega, od sledna sezona so Oj Mayo i Jabari ke bidat duplo pojaki :D
Без четворка џабе плејот. Шутириве гледам се оправаат, до Џорџ Карл ли е? Ќе биде.

@garthok E neznam kolku kvalitetni cetvorki a dostapni ima na raspolaganje vo nba momentalno.. moze draftce nekoe ke vi se pogodi, ne se znae :D

Постов не е пристрасен, ама сметам дека единствен тим кој можи да го елиминира Кливленд во Исток тоа е Чикаго. Сакам да кажам, Булс имаат идеални играчи за да се спротистават на Кавси (Снел, Батлер играат одлична одбрана против Леброн), но се зависи од нив. Ако вака играат во плејофот, нема да бидам изненаден и во прва рунда да летнат, или пак лесно да изгубат во втора. Но, ако Тибс го извади максимумот од играчите, сметам дека Булси можат против секој.

Од друга страна пак, Хокс ми се некако во пад, и се ми се чини дека и против Кавс и против Булс би испаднале. Сепак плејофот е друга кошаркарска димензија.
Брат, и ја мислам така за нашите ама секоја година го велиме тоа за тимовите на Леброн па ќе си претраам оваа сезона :D, што сака нека биде, сакам само да бидат здрави во плејоф, другото само ќе си дојде.

@garthok E neznam kolku kvalitetni cetvorki a dostapni ima na raspolaganje vo nba momentalno.. moze draftce nekoe ke vi se pogodi, ne se znae :D
Технички има али Лов, Олдриџ... ќе си останат лојални евентуално да се иде по Милсап или Перо :icon_mrgr: Сериозно, секоја опција е боље од Џејсон Томпсон. Дури и Руди Геј на четворка функционираше боље.

Технички има али Лов, Олдриџ... ќе си останат лојални евентуално да се иде по Милсап или Перо :icon_mrgr: Сериозно, секоја опција е боље од Џејсон Томпсон. Дури и Руди Геј на четворка функционираше боље.
Џош Смит, лол :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom