Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Добро е шо Бразил - Чиле се игра на Емирати. Нема да му дојди многу пат на Габриел и на Алексис. :D

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
:cautious:
Arsenal manager Arsene Wenger will hold a face-to-face meeting with the club’s record signing Mesut Ozil after he was spotted in a Berlin nightclub hours after missing the Gunners’ Premier League win over Newcastle through illness.
The Germany international, ahead of Wednesday’s international friendly against Australia, was seen at ‘The Pearl’ nightclub alongside his marketing staff,according to Bild.
Wenger gave Ozil permission to fly back to Germany, under the impression that his player would rest and recuperate in preparation for his national team’s next fixture.
But his decision to visit a nightclub on the same evening is quite clearly an act of unprofessionalism - and both Wenger and the Arsenal fans have every right to expect better from the former Real Madrid star.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
http://www.football365.com/transfer-centre/9774419/Tomas-Rosicky-I-almost-left-Arsenal-in-January

Ме изненади оваа вест, добро е што се премислил и се надевам дека ќе се пензионира кај нас, неколку пати сум го кажал тоа, он е веројатно единствениот играч кој не е првотимец а за кој ќе ми биде криво ако не напушти.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Teo веќе не е во онаа ситуација која беше пред некоја година кога се натегнуваше долго додека потпиша нов договор, сега Арсенал е во подобра позиција во преговорите. Тогаш Арсенал не смееше да продаде уште еден играч, а сега после Озил, Санчез (а на лето уште најмалку еден од нивни ранг), Арсенал може да прави што сака.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Teo веќе не е во онаа ситуација која беше пред некоја година кога се натегнуваше долго додека потпиша нов договор, сега Арсенал е во подобра позиција во преговорите. Тогаш Арсенал не смееше да продаде уште еден играч, а сега после Озил, Санчез (а на лето уште најмалку еден од нивни ранг), Арсенал може да прави што сака.
Точно, во тимот во секој случај ќе треба нов крилен играч, со оглед дека најверојатно ќе заминат Подолски и Кебмел (не верувам дека ќе добие шанса кај нас).

Е сега од ситуацијата на Тео зависи дали тоа ќе биде некое јако име или млад надежен играч.

Но Тео е во сосем различна позиција сега него ли во 2013.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Окс не би го мењал за друг. Сепак си мислам дека Венгер ќе му даде шанса на Кембел, пред да оди на позајмица продолжи договор.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Го гледам понекогаш Виљареал кога игра и искрено не ми фаќа око многу Кембел, не верувам дека има талент да успее во Арсенал, но ќе видиме.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Го гледам понекогаш Виљареал кога игра и искрено не ми фаќа око многу Кембел, не верувам дека има талент да успее во Арсенал, но ќе видиме.
Ја гледаше утакмицата со Реал ? И Кембел таму не го играат крило.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ја гледав со Реал, и не бев импресиониран

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
Колкав период беше првичната информација за повредата на Вилшер?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

Kajgana Shop

На врв Bottom