Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нема шанси Мурињо да го пушти Чех во Арсенал.

Според мене добро сме покриени на голманската позиција,имаме 2 квалитетни голмани,не ворлд клас,но со самата конкуренција може да се надоградуваат.

Се поизвесно е дека Чех ќе си оди од Челзи, а Шчезни од Арсенал. Веќе подолго време има гласини дека Чех на лето ќе премине кај нас. Би оправдале ваков потег на Венгер?
He.

Единствена шпекулација ‘со нозе‘ е за Дубала, или Дибала или како и да се чита. Но, чудно ми е да купуваме крилен напаѓач.

Единствена шпекулација ‘со нозе‘ е за Дубала, или Дибала или како и да се чита. Но, чудно ми е да купуваме крилен напаѓач.
нема ништо чудно ако си оди Волкот, плус и Подолски на лето

Roy Hodgson says that Danny has "tweaked his knee," and is likely to miss England's trip to Italy, but it's "not serious."

In last 5 matches for England, Man of the match :
1. Jack Wilshere
2. Jack Wilshere
3. Jack Wilshere
4. Jack Wilshere
5. Danny Welbeck

Roy Hodgson says that Danny has "tweaked his knee," and is likely to miss England's trip to Italy, but it's "not serious."

In last 5 matches for England, Man of the match :
1. Jack Wilshere
2. Jack Wilshere
3. Jack Wilshere
4. Jack Wilshere
5. Danny Welbeck
Венгер замешал прсти тука :D

http://www1.skysports.com/football/news/11670/9778893?
Arsenal manager Arsene Wenger opposes home-grown player quota
"I give you two examples," he added. "In Yugoslavia in the past they decided you had to play three players on the team sheet who were under 21. What happened? They became professional subs. It happened in France, too.

"Then they decided you had to play three players under 21 from the start. You know what happened? They subbed all three after five minutes."

:ROFLMAO:

Danny Welbeck a doubt for Liverpool match:facepalm::tapp::popce:

Ебати репрезентациите, но еве му шанса на Волот да се покаже за својот иден клуб ;)

Ремзи се повреди изгледа :popce:

и ај не се нервирај сега....

Крпеници ќе бидеме против Ливерпул среќа и они имат неколку првотимци повредени/суспендирани ...
Alexis Sanchez brings his DOGS to training :zver:
1155722.jpg

Убави кутриња :angel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom