Diablo 3

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Мојот план за експанзијава ќе биде да фатам лвл 70 со фармање Crypt of the Ancients, одличен хотспот е за експириенс. Брз, краток но досаден метод. На лвл 70 одам story mode да видам што е приказната, полека, мерачки и без брзање. Ако сеуште функционира фората дека босовите фрлаат леџендари ајтеми на првото убивање тогаш супер, тоа е целата поента на фармање CotA до 70, на првото убивање да добиеш максимум лвл леџендари гарантирано.

Кои се вашите планови? Споделете некоја фора или искуство.

П.С. Што е со клас сет ајтемиве што не дропаат, 3 до сега најдов од кои само едниот е ок, другите два бескорисни...

Јас форите успат ќе ги смислувам.

10151177_230886810435688_1591188393_n.jpg

Навали :)

Ако некој игра , може слободно да ме додаде Xcrable#1819 , поздрав ! :)

Diablo 3.jpg

Последно уредено:
Ко минус 100% да ми е ивентов, ти ебам RNG-то ти ебам.

Вчера со некои 4-5 саати играње ќарив накај 30+ legendaries (оружја, сетови и рецепти).

Јас денес прв пат после 10 дена изиграв 1 саат и во Act1 на Torment 5 ми даде Ring of Royal Grandeur со 500Int и 7AS.

Пошто може да се комплетираат сетовите од Kadala ќе биде помалку фрустрирачка играта. Супер мини пач!

И шо има ново во новиот пач лагот,сецкањето опраени се или не?

2 тандерфјуриња у 2 дена. Ај уште шард оф хејт и да си свиркам.

Ако има некој за рифтање , би било кул некад да идеме заедно и кажете ако има некое Македонско комјунити , поз.

Здраво дечки, одамна не сум играл игра на комп. порано спиев на диабло 2, сега си купив нов лаптоп и си ветив дека ке си ја купам диабло 3 :) па да не барам многу по форумов некој да ми каже од кај можам да ја купам и по која цена.

Sent from my iPhone 5S (gray) using Tapatalk

Продава некој стандард едишан ? ПА зошто не и со се експанзија ? Половно се разбира ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom