Diablo 3

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Мојот план за експанзијава ќе биде да фатам лвл 70 со фармање Crypt of the Ancients, одличен хотспот е за експириенс. Брз, краток но досаден метод. На лвл 70 одам story mode да видам што е приказната, полека, мерачки и без брзање. Ако сеуште функционира фората дека босовите фрлаат леџендари ајтеми на првото убивање тогаш супер, тоа е целата поента на фармање CotA до 70, на првото убивање да добиеш максимум лвл леџендари гарантирано.

Кои се вашите планови? Споделете некоја фора или искуство.

П.С. Што е со клас сет ајтемиве што не дропаат, 3 до сега најдов од кои само едниот е ок, другите два бескорисни...

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Јас форите успат ќе ги смислувам.

Член од
3 мај 2014
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ако некој игра , може слободно да ме додаде Xcrable#1819 , поздрав ! :)

Diablo 3.jpg

Последно уредено:

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Јас денес прв пат после 10 дена изиграв 1 саат и во Act1 на Torment 5 ми даде Ring of Royal Grandeur со 500Int и 7AS.

Пошто може да се комплетираат сетовите од Kadala ќе биде помалку фрустрирачка играта. Супер мини пач!

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
И шо има ново во новиот пач лагот,сецкањето опраени се или не?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
2 тандерфјуриња у 2 дена. Ај уште шард оф хејт и да си свиркам.

Член од
3 мај 2014
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ако има некој за рифтање , би било кул некад да идеме заедно и кажете ако има некое Македонско комјунити , поз.

Член од
21 декември 2011
Мислења
100
Поени од реакции
143
Здраво дечки, одамна не сум играл игра на комп. порано спиев на диабло 2, сега си купив нов лаптоп и си ветив дека ке си ја купам диабло 3 :) па да не барам многу по форумов некој да ми каже од кај можам да ја купам и по која цена.

Sent from my iPhone 5S (gray) using Tapatalk

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Продава некој стандард едишан ? ПА зошто не и со се експанзија ? Половно се разбира ..

Kajgana Shop

На врв Bottom