Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас гласав за сите 6, поради радозналост :facepalm:
Сакам да одпаднат Сандерленд,КПР и Барнли.
-Сандерлен нека фаќаат патот во Чемпионшип со нивното штоперско дуо од Вес Браун и Џон Ошеј, не заслужуваат да играат во ПЛ.
-КПР полошо раководена екипа нема во светот( ок тука некаде се со Интер и Милан), нека фаќаат патот.
-Барнли, Стоук Вол.2, не фала.

Лестер и КПР сигурно испаѓаат, а со нив мислам и Сандерленд. А Хал има мислам доста тежок распоред до крај, па не би ме чудело да паднат они.

Арсенал и Манчестер Јунајтед
66 гласови
41,5%
Арсенал и Ливерпул
61 гласови
38,4%
Манчестер Јунајтед и Ливерпул
21 гласови
13,2%

Резултати од прошлата. Сега има нова анкета. Гласајте за три тима.
Тука за 6 тима пишува или за 3 тима? :facepalm:

Се одбира или еднократен глас или повеќекратен, анкета за форум е ова не е NASA based алгоритам да го модифицираш како сакаш.[DOUBLEPOST=1427188460][/DOUBLEPOST]
девојка ти ја смени, со нејзе објаснувај се :D
Остави го Македонецот, мислеше гајба пиво ќе пие :)

фиром не е фиром ако не направи нешто што му е наложено да не го направи :D

Барнли ми е втор тим така да не сакам да испаднат :)
Сандерленд у никој случај ради градското дерби.
Нека испаднат КПР , Лестер и Хул може ПЛ без нив.

Го поштувам Стив Брус, ама мислам оти Хал ќе го изеде сезонава. Од следните 8 кола им остануваат 6 против овие појакиве екипи што се борат за ЛШ. Тешко ептен. Другите 2 - Лестер и КПР ваљда. Вила не сакам да испадне ради историјата, Сандерленд ради дербито со Њукасл, како што пиша дечкото над мене. :)

@vidooq

Може играат добар фудбал ама пак си се мртви екипи ептен ми се шубе за во ПЛ. Овие три одма ги трампам за Фулам, Болтон и Мидлзбру, па дури и Блекбурн кој душа оставаат со нас :D

Гамст Педерсен и ден денес го нејкам од Блекбурн :pos:

Мидлзбро имаше страшно јака екипа, Мендиета, Видука, Кјуел и имаше жар во тие утакмици исто ко да игравме со пул.
Со Фулам голот на Кики :love:

Не намачуваа, иако на крај сме далеку со победи.

Тој Педерсен какви слободни маваше му еам тоа жутиот :icon_mrgr:

И Даунинг го заборави во Мидлзбро исто зверка беше.

Ако не се лажам Болтон се блиску до Манчестер и со нив имавме дерби иако ги какавме стално и баш како што викаш не мачеа сите овие одвај ги победувавме ама кога ќе отвориш скор :ROFLMAO:

Руни брцна исти таков гол како на Кики со Фулам баш на Котиџ Роуд ( :unsure: ) во последната сезона на стариот кога се мачевме, а доста битен за титулата беше исто.

Од пенал беше тоа изгледа, кога шутна млитаво и со страв ... а после и Гигс даде гол. Ако не сум ја утнал утакмицата.

Тој Педерсен какви слободни маваше му еам тоа жутиот :icon_mrgr:

И Даунинг го заборави во Мидлзбро исто зверка беше.

Ако не се лажам Болтон се блиску до Манчестер и со нив имавме дерби иако ги какавме стално и баш како што викаш не мачеа сите овие одвај ги победувавме ама кога ќе отвориш скор :ROFLMAO:

Руни брцна исти таков гол како на Кики со Фулам баш на Котиџ Роуд ( :unsure: ) во последната сезона на стариот кога се мачевме, а доста битен за титулата беше исто.
Кревен Котиџ

CA3hwLgW4AMx6T1.jpg

За тие што велевте дека стартот од Руни не бил опасен, и Мињоле искористил малку театар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom