Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
А за која формација има играчи бе брат?Ама искрено!?И тоа пази ги немаше ни шакири,ни брозовиц,ни подолски(овој а го имал,а го немал - исти кур),ни сантон...
КОја и да е формација - исти кур ке беше.Еве со 4ка позади со Манчини се изнаигравме....
Барем личиме малце од малце на екипа, имавме и некои добри натпревари, со Мацари ниту еден добар.

Барем личиме малце од малце на екипа, имавме и некои добри натпревари, со Мацари ниту еден добар.
Муабетот беше за успех.За да подзаличиме на екипа не ми се ни збори.А фактите викаат дека на крај на сезона пак ке бидеме од 10 до 8 место.Истото и со Мацкота ке го имавме :)

Муабетот беше за успех.За да подзаличиме на екипа не ми се ни збори.А фактите викаат дека на крај на сезона пак ке бидеме од 10 до 8 место.Истото и со Мацкота ке го имавме :)
А каков успех сакаш да има Интер кога Мацари остави тотално потонат брод? Што сакаш Манчини да направи наеднаш? Мислиш така лесно се излегува од бездната? Не дека Манчио не направи одредени грешки, ама јас реков и во фан клуб Интер, а ќе речам и овде, дека нема што да му судам оваа сезона, кога начека распашана банда. Треба доста време за тимот да се уигра, односно да работи според режимот на тренерот. Оваа сезона отиде у канта кога изгубивме 1-4 од Каљари дома, тогаш се виде колку е часот.

Parma debts revealed
The extent of Parma’s debt has been revealed, with total liabilities topping €200m.

Parma: What happens next?
With Parma declared bankrupt by a court this afternoon, here’s what will happen next for the Ducali.

Official: Parma declared bankrupt
Parma have officially been declared bankrupt, and will have to be funded by the Lega Serie A to finish the season.

Immobile wants Serie A return?
It’s rumoured that Ciro Immobile wants to return to Serie A, with Napoli, Milan and Fiorentina all interested.
:pos:Педерче бил и останал, му здожежи малце во БВБ и сега назад сака. Па деми нова легенда ќе беше, подобар од Левандовски ќе бил.

Мацари одличен си беше у Наполи незнам кој ѓавол го натера у Интер... Али ако сака и Моу и Симеоне нека дојде со тие играчи толку... Еве го Манчини тренериштето па исто е све само што 2-3 боље играча му донесоа... Заборавате како играше Наполи на Мацари... Што не значи дека го сакам во Рома, остај 2-3 неписмени што ќењаат Руди со овие играчи го вади максимумот, 2-3 победи да се врати самодоверба друго ќе биде ( не верувам дека од вечер )

Scaccia bids for Parma?
By Football Italia staff

Businessman Alfredo Scaccia is said to have submitted a declaration of interest to Parma’s administrators.

Мацари бил добар у Наполи :pos:, да супер беше нема што............кога ќе ми текне дека ги тепаа Челзи 3-1 дома и после се посраа у Лондон :facepalm:

Мацари бил добар у Наполи :pos:, да супер беше нема што............кога ќе ми текне дека ги тепаа Челзи 3-1 дома и после се посраа у Лондон :facepalm:
Да пошто 4 години поминати во еден клуб се анализираат од еден натпревар.

За Рома кога ќе видам што ќе видам...последната победа на домашен терен во сите натпреварувања му е токму против Интер:pos: дури во Номеври месец..од тогаш наваму сите му се нерешени/порази на Олимпико..исто така и пропаднатата Парма единствена победа му е против кој друг ако не Интер......значи полузерска и поглупа екипа од Интер не постои...и сега нормално Рома сите ќе ги изгуби ама кога ќе дојди да игра против Интер ќе се повампират и пак 3 парчиња на Сан Сиро ќе ни треснат(класика)

Мацари беше добар во Наполи, но имаше и добра тројка напред, Лавеци-Кавани-Хамшик, кога ќе размислам подобро со таква тројка во таков период во Италија можда и требаше да одат на шампионска титула, а секоја година им беше приоритет второто-третото место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom