- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.729
- Поени од реакции
- 120.293
Туре е дрво цела сезона освен тие месец/месец и пол таму у ноември/декември кога изигра добро. Очајна сезона за Јаја...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јуве први фаворити за освојувањње.
Да не претеруваме сеа, фаворити од сенка!![]()
Не знам дали знаеш ама ПСЖ е тим со голема историја. Не може да се смести во тие 1 season wonder екипи никако иако знам дека алудираш на тоа поради Арапиве.Фактот што има повеќе италијански екипи во Европа од Англиски доволно говори колку Серија А не е очајна лига а и особено говори за (не)квалитетот на Англиската лига сезонава.
А и исто се гледа дека екипи на кои што prosecni kladionicar се пали како Атлетико и Борусија се 1 season wonder екипи што никогаш нема да го стигнат нивото на останати поуспешни екипи..ајде да видиме која екипа ќе биде 1 season wonder и сите ќе се палат по форумов за нив пошто екипата им отпаднала...јас типувам на ПСЖ.
На грб ги носи брат неколку сезони веќе,му се скурчи.Туре е дрво цела сезона освен тие месец/месец и пол таму у ноември/декември кога изигра добро. Очајна сезона за Јаја...
клуб помлад од Дејвид БекамНе знам дали знаеш ама ПСЖ е тим со голема историја. Не може да се смести во тие 1 season wonder екипи никако иако знам дека алудираш на тоа поради Арапиве.