UEFA Champions League 2014-15

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.568
Туре е дрво цела сезона освен тие месец/месец и пол таму у ноември/декември кога изигра добро. Очајна сезона за Јаја...

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Браво Јуве,ептен школски ги искинаа.Переира,Тевез и Мората супер изиграа.(y)Овој Переира ептен мерак ми прави,немав поима дека игра за Јуве до пред претходниот натпревар.:icon_mrgr:

Пензија Вајденфелер и отказ за Клоп.Продавање Ројс за подобра пара додека има цена.Суботиќ ако имаат шанса да го шитнат за 10милиони,добро би било.Не вреди повеќе од 5 милиони со моменталнава форма.

На Дортмунд им треба Магат:ROFLMAO:..Тој е мајстор за менување комплетна екипа,како што направи со Волфзбург кога купи над 15 играчи и продаде исто толку.:pos:После една година нека го избркаат.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.373
Поени од реакции
5.576
Јувентус ,Псж или Атлетико шампиони.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ајде Дортмунд со среќа борба за 8мо место, се гледаме пак во ЛШ за 5-6 сезони....кога ве заебаа Јунајтед Кагава да си го вратите...и кај нив истиов ефект го имаше ги истера од Европа и борба за истата..:icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.568
Фактот што има повеќе италијански екипи во Европа од Англиски доволно говори колку Серија А не е очајна лига а и особено говори за (не)квалитетот на Англиската лига сезонава.

А и исто се гледа дека екипи на кои што prosecni kladionicar се пали како Атлетико и Борусија се 1 season wonder екипи што никогаш нема да го стигнат нивото на останати поуспешни екипи..ајде да видиме која екипа ќе биде 1 season wonder и сите ќе се палат по форумов за нив пошто екипата им отпаднала...јас типувам на ПСЖ.
Не знам дали знаеш ама ПСЖ е тим со голема историја. Не може да се смести во тие 1 season wonder екипи никако иако знам дека алудираш на тоа поради Арапиве.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Се чека Лу да дрка на Тер Штеген.Ајде кај си ..:kafence:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Туре е дрво цела сезона освен тие месец/месец и пол таму у ноември/декември кога изигра добро. Очајна сезона за Јаја...
На грб ги носи брат неколку сезони веќе,му се скурчи.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам дали знаеш ама ПСЖ е тим со голема историја. Не може да се смести во тие 1 season wonder екипи никако иако знам дека алудираш на тоа поради Арапиве.
клуб помлад од Дејвид Бекам :icon_lol:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.824
Поени од реакции
17.770
Изигравме тактички одлична утакмица. Пред нас ги ставам Барса и Баерн како поквалитетни екипи на другите мислам дека можиме да му се носиме пособено со онаква игра. Мило мие само за некои тука многу трици изедоа пред мечот со Дортмунд.
Переира :cuc: најпоќе претрчани км.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom