Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The chance of De Gea staying long term are slim. He’s fine in Manchester and hasn’t made a definite decision on where he’ll be next season, but there are credible voices in Madrid who think he’ll start next season as Real Madrid’s number one.

Енди Митен

The chance of De Gea staying long term are slim. He’s fine in Manchester and hasn’t made a definite decision on where he’ll be next season, but there are credible voices in Madrid who think he’ll start next season as Real Madrid’s number one.

Енди Митен

Брат најискрено да ти кажам нешто.Де Геа секако ќе си оди од клубов ако сака.А секој Шпанец сака да игра за Реал или Барса.Пушти им го сеа земи им ги парите или најубаво земи им играчи.Ем ти среќен ем они среќни.Факт е дека Де Геа со одлична одбрана е врвот за секој тим , али со сила не верувам дека ќе го држиме.Еден Роналдо го пуштивме, а не па голман.Не ме сфаќај погрешно да не беше Де Геа годинава ќе бевме 10ти моментално, човекот има извадено преку 15 бода.

10550928_942576315775106_2957505799025684329_n.jpg

се шират шипикулации за овие дресови

Ја се помирив со тоа дека ке си иде...Само нека испадне фер, и нека потпише нов договор, за да му искамчиме пари или некој играч од Реал.
+ фактот што ако екипата ти е тип топ скоцкана голманската позиција е најмал проблем. Барса се изнасобра трофеи со Виктор на гол, од другата страна Баерн беа понижени со Ноер на гол лани против Реал. Исто како што рече @Џони Вајсмилер а му се смееа. Нека го дадат Реал Кејлор навака, како мачка е.[DOUBLEPOST=1426671409][/DOUBLEPOST]
10550928_942576315775106_2957505799025684329_n.jpg

се шират шипикулации за овие дресови
Одлични се ако се овие :) белиов ќе е уште појак ако ракавите се порабени со црно.

Koj spomna selo lisice be?Da vidime koj kogo ke masakrira!Koj saka mozam od pred Baron da go soberam :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

- Срце мое најсакано, куде си, да дојду одма куде тебе, много ми фалиш ...
- У Лисиче сам ...
-Ааааа, па и ти на мене ми фалиш...[DOUBLEPOST=1426674375][/DOUBLEPOST]
+ фактот што ако екипата ти е тип топ скоцкана голманската позиција е најмал проблем. Барса се изнасобра трофеи со Виктор на гол, од другата страна Баерн беа понижени со Ноер на гол лани против Реал. Исто како што рече @Џони Вајсмилер а му се смееа. Нека го дадат Реал Кејлор навака, како мачка е.[DOUBLEPOST=1426671409][/DOUBLEPOST]
Одлични се ако се овие :) белиов ќе е уште појак ако ракавите се порабени со црно.

Нашиот проблем е што голманот е најзаслужен што сме таму каде што сме ...

- Срце мое најсакано, куде си, да дојду одма куде тебе, много ми фалиш ...
- У Лисиче сам ...
-Ааааа, па и ти на мене ми фалиш...[DOUBLEPOST=1426674375][/DOUBLEPOST]

Нашиот проблем е што голманот е најзаслужен што сме таму каде што сме ...
Точно така, затоа тоа треба да се елиминира под хитно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom