Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Драми ќе биде до задње коло за 2/3то место а и една работа ќе игра голема улога - до каде ќе гураат Наполи и Рома/Фиорентина во ЛЕ... И освојувачот на ЛЕ игра ЛШ догодина

Аууу ќе биде интересно за 2 и 3 место. Поготово до при крај ако останат вака со разликата на бодовите. Ако може некој нека стави со кого играат Наполи,Рома,Самп,Лацио и Фиоре последните 5-6 кола.

Аууу ќе биде интересно за 2 и 3 место. Поготово до при крај ако останат вака со разликата на бодовите. Ако може некој нека стави со кого играат Наполи,Рома,Самп,Лацио и Фиоре последните 5-6 кола.

Лацио има мислам онака просечен распоред, далеку од многу тежок, освен крајот.
31 коло - Јувентус - Лацио
37 коло -- Лацио - Рома
38 коло -- Наполи - Лацио

Целосен распоред до крај на сезона.
http://www.rezultati.com/nogomet/italija/serie-a/raspored/

Како стојат работите ни на Рома тоа 2 или 3то место не и е сигурно. Ќе биде интересно...има уште 11 кола ако не грешам

Како стојат работите ни на Рома тоа 2 или 3то место не и е сигурно. Ќе биде интересно...има уште 11 кола ако не грешам
не само што не и е сигурно, туку јас мислам дека сигурно ќе го изгубат тоа 2ро место, ОСВЕН ако не направат здрава серија од 4-5 победи...

На Рома проблемот е психолошки, а ова што ги исвиркувале навивачите само полошо може да им направи. Да ги бутне уште толку. Поред тоа, сега се и под притисок голем, неможат комотно да играат во Серија А, има јаки екипи одма позади нив. Ќе видиме како ќе се одрази све тоа... не го заборавајте Наполи

Како да направат здрава серија кога на последниве 5 утакмици 2-3 гола дадоја, одвај и тие.

На Рома проблемот е психолошки, а ова што ги исвиркувале навивачите само полошо може да им направи. Да ги бутне уште толку. Поред тоа, сега се и под притисок голем, неможат комотно да играат во Серија А, има јаки екипи одма позади нив. Ќе видиме како ќе се одрази све тоа... не го заборавајте Наполи
Па се влечат ко црева, како да не ги исвиркуваат... И јас сум против вакви ствари ама јак тим има Рома на хартија за да им се дешаваат вакви очајни игри и резултати.

Па се влечат ко црева, како да не ги исвиркуваат... И јас сум против вакви ствари ама јак тим има Рома на хартија за да им се дешаваат вакви очајни игри и резултати.

violine.jpg

Тоа е до виолинава, последно време нешо не штима :jajce:

Моментално Лацио ја има најдобрата серија, пет победи по ред со 12-1 гол разлика, :bravobe:аферим.

Конечно калчото е интересно, ама за второ место:D :vozbud: Миланези, интеристи жалам што не сте на журкава :angel:
Си имаме ние наша журка.
На средина, ние, Милан, Џенова, Торино, Сасуоло, Палермо.:cool::kafence:

абе, ја мислам дека надоле почнаа да идат, од кога завесата им замина на куп на конфедерации и од тогаш почнаа да паѓаат..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom