_predator_
Студент\Џаболебар
- Член од
- 17 декември 2012
- Мислења
- 2.254
- Поени од реакции
- 2.461
Ај , ако нишо друго Рома ја прекина серијата од нерешени ... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аууу ќе биде интересно за 2 и 3 место. Поготово до при крај ако останат вака со разликата на бодовите. Ако може некој нека стави со кого играат Наполи,Рома,Самп,Лацио и Фиоре последните 5-6 кола.
милан несакајќи дадоа гол а![]()
не само што не и е сигурно, туку јас мислам дека сигурно ќе го изгубат тоа 2ро место, ОСВЕН ако не направат здрава серија од 4-5 победи...Како стојат работите ни на Рома тоа 2 или 3то место не и е сигурно. Ќе биде интересно...има уште 11 кола ако не грешам
Па се влечат ко црева, како да не ги исвиркуваат... И јас сум против вакви ствари ама јак тим има Рома на хартија за да им се дешаваат вакви очајни игри и резултати.На Рома проблемот е психолошки, а ова што ги исвиркувале навивачите само полошо може да им направи. Да ги бутне уште толку. Поред тоа, сега се и под притисок голем, неможат комотно да играат во Серија А, има јаки екипи одма позади нив. Ќе видиме како ќе се одрази све тоа... не го заборавајте Наполи
Си имаме ние наша журка.Моментално Лацио ја има најдобрата серија, пет победи по ред со 12-1 гол разлика,аферим.
Конечно калчото е интересно, ама за второ место![]()
Миланези, интеристи жалам што не сте на журкава
![]()
Увежбана комбинација на тренинг
Така и мене ми изгледаше, Бонавентура како да сакаше да шутне а не да додава, ама топката се удри во Дестро.