Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе Волфзбург се екипа од вчера и треба да му ја дупниме глата...1 и т1 е сигурица да си ја изиграш уште одсега:icon_lol:
Абе секако Волфсбург е таква екипа, само ние сме најумрени на планетата, плус сеа и без шпонот изглеа, Господ на помош нека е, башка 3-1 бркаме, не 1-0 или 2-1... Затоа нека изгубат и да не ме нервираат до крај на сезона. Вака и да пројдат ќе изгубат следно коло од некој друг и уште месец дена ќе ми ги кинат живците. :D

ЗАЈКООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

uid_1235c4ee581.580.0.jpg

Рома фантастична денес. Нарочито Сејду Кеита, маестрално ракоплескање према судијата. :pos:
Во каков резил од тим се претвори Рома тоа е нешто неверојатно. Почнаа и да ги свиркаат навивачите, нарочито она завесана Жервињо.

Мило ми е и за Лацио и за Фиорентина, веќе некое време играат на ниво, немојт мртвава Рома уште долго да е второ или трето место, ќе ја јадат.:bravobe:

Моментално Лацио ја има најдобрата серија, пет победи по ред со 12-1 гол разлика, :bravobe:аферим.

Конечно калчото е интересно, ама за второ место:D :vozbud: Миланези, интеристи жалам што не сте на журкава :angel:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom