Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тоа беше неспособност или ај да изберам попријатен збор.. паника на голманот и му ја даде во нозете на Јанг. :P
Среќа е бе брат, во 92ра доаѓате до 3 бода во мизерна утакмица по грешка на противник. Ливепул во второ полуреме имаше иницијатива, посед...

Нејсе, нит Утд заслужи победа пред недела дена, нит Ливерпул сега.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Каква среќа имал Манчестер? Имаше среќа малце таа серијата кога ја направи, ама одма им се одби од глава наредните 5. Ливерпул веќе on and on and on... Баш да видиме со Јунајтед и Арсенал дали ќе им издржи. :P
:eek:

R

red.devil

Гостин
Среќа е бе брат, во 92ра доаѓате до 3 бода во мизерна утакмица по грешка на противник. Ливепул во второ полуреме имаше иницијатива, посед...

Нејсе, нит Утд заслужи победа пред недела дена, нит Ливерпул сега.
Лајк за последната реченица.

Инаку, ако е правдање поседот, протув Њукасл, Јуанјтед имаше 67%. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ау 15 меча во ЕПЛ по ред немале пораз Пул :cuc: :cuc: :cuc:
Чисто за споредба лидерот во лигата Челзи 8 меча по ред нема пораз..скоро дупло подобра серија имале Пул :cuc:

А последен пораз во лигава им бил..против Јунајтед :sneaky:

Еве причина за хајп за дербито.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
жими жими таа ни е после Саутемптон на 8ми декември 2014. :)
Епа и Ливерпул жими оваа :) Јас не знам која друга победа во 2015та не ја заслужија, не ми текнува во моментов, сериозно...[DOUBLEPOST=1426543590][/DOUBLEPOST]
Лајк за последната реченица.

Инаку, ако е правдање поседот, протув Њукасл, Јуанјтед имаше 67%. :D
Па брат, таа е реалноста. Нерешено си беше најфер исход и на двете утакмици, барем според мене и тебе :D

Поседот не е правдање, во право си, иницијативата е побитна. Ебате поседот ако го правиш на прва третина од терен :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.810
Поени од реакции
44.129
Епа и Ливерпул жими оваа :) Јас не знам која друга победа во 2015та не ја заслужија, не ми текнува во моментов, сериозно...[DOUBLEPOST=1426543590][/DOUBLEPOST]

Па брат, таа е реалноста. Нерешено си беше најфер исход и на двете утакмици, барем според мене и тебе :D

Поседот не е правдање, во право си, иницијативата е побитна. Ебате поседот ако го правиш на прва третина од терен :)
Како бе? Некни со Саутемптон? Тотенхем целосно изедначен меч и победа во последните минути.. Со Сити исто се извлекоа во некоја ситуација, иако генерално беа подобри. Не сакам да го омаловажам успехот на Ливерпул, ама факт е дека ги следи среќа баш во клучните моменти. Од тоа и најмногу се плашам во недела..

R

red.devil

Гостин
Се сложувам, ама во утакмица кај што имаш повеќе шанси од противникот не може да немаш иницијатива. :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.676
Поени од реакции
59.637
Некoгo тепaвме двa пaти, a некoгo не (n)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Како бе? Некни со Саутемптон? Тотенхем целосно изедначен меч и победа во последните минути.. Со Сити исто се извлекоа во некоја ситуација, иако генерално беа подобри. Не сакам да го омаловажам успехот на Ливерпул, ама факт е дека ги следи среќа баш во клучните моменти. Од тоа и најмногу се плашам во недела..
Сити имаше 1 шут во рамки на гол :)
Со Тотнем три пати поведувавме, Сотон не ни дадоа ни гол а им дадовме два, најдобрата одбрана во Европа во топ5 лиги. Како тоа е незаслужено, не знам :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.810
Поени од реакции
44.129
Сити имаше 1 шут во рамки на гол :)
Со Тотнем три пати поведувавме, Сотон не ни дадоа ни гол а им дадовме два, најдобрата одбрана во Европа во топ5 лиги. Како тоа е незаслужено, не знам :)
Самиот пишуваше оти не е, да не барам мислења сеа. :P

D

Deleted member 70912

Гостин
Не се палете, Барса - Реал ќе ви го засени дербито! ;)
Штета што е во 9 саат, нема да може да си јадеме бурек за време на фудбалот у недела :( Ама ќе има пецкање :vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom