H
HoT IcE
Гостин
Колку пари е мал александар?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Околу 100 evraКолку пари е мал александар?
Се наоѓа од 4к до 6к денариКолку пари е мал александар?
А да прашам оти е олку грд во бојава или че му се смени , некако неопределена боја , и дали од прилика можите да претпоставите дали е млад или старПо сликава ми личи на мал александар, кафезот е доволен, но незнам дали е добро александар и тигрица да бидат во исти кафез
Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk
Имаш низ скоро сите петшопови, нимфите се околу 20е, розелите незнам. Имаш и доста одгледувачи и треба да се поевтини кај нив. Јас го препорачувам Зоран од долно ЛисичеЗнаете ли некој што продава нимфи или розели, и отприлика која цена?
По можност што помладо, тоа подобро.
Фала многу.Имаш низ скоро сите петшопови, нимфите се околу 20е, розелите незнам. Имаш и доста одгледувачи и треба да се поевтини кај нив. Јас го препорачувам Зоран од долно Лисиче
Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk
Не сум слушнал за негоФала многу.
А тој Живко од Аеродром каков е?
Само ако се приближам да го погалам тогаш го отвара. Не ми изгледа ко да се има негде удрено, само приметив ко мала рецка која ја нема на другото око, а врска немам што е и дали е нешто поозбилно. Некој да не знае што може да е проблемот што не го отвара окцето? 
можеби огреботина или пак мала инфекција.но напамет немо=и да се кажи