- Член од
- 22 ноември 2013
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 1
па како и сите папагали сака да си игра... не можи да се научи да зборува како тигрициве прумер (колку што знам јас) ама интересни се.... јадат храна и со ногата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за крастата околу окцето ми рекоа во една продавница за папагали дека можело да го мачкам со маст хидроциклин... па не знам, не е штетно? да не му влези некако во окцето....
Па мора да најдам начин грев ми е да го гледам искубано... мене ми е, да не му влези некако од маста во окцето внатре пошто тука е болново место точно околу окце... ќе пробам ќе го мачкам се надевам ќе му помини...Хидроциклинот не е штетен, се продава во аптеките, ама како ќе му го ставиш околу окцето незнам... ќе ти прети очигледно папагалот. Види пробај, важно безбедно е тоа што ти го препорачуваат![]()
Периодов имам поминато низ 10+ пет шопови и нигдр не сум видел нешто различно, нешто поголемо. Најдобра опција ти е да најдеш некој што изработува кафези и да ти направи каков што сакаш.Здраво дечки, се надевам дека сите сте добро![]()
Сакав да прашам да не знае некој од вас во која Пет Шоп продавница во Скопје продаваат големи кафези, кога велам "големи кафези" мислам на оние што не се баш од најголемите туку нешто со поголеми димензии за разлика од "стандардните" што можеби се наменети за тигрица а ги нарекуваат као големи кафези, значи ми треба за папагал Брауноухи (Conure Green-Cheeked), благодарам!
Периодов имам поминато низ 10+ пет шопови и нигдр не сум видел нешто различно, нешто поголемо. Најдобра опција ти е да најдеш некој што изработува кафези и да ти направи каков што сакаш.
Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk
Во Бисер и пет шопот во Драчево кај последна 41 (поранешната)Здраво дечки, се надевам дека сите сте добро
Сакав да прашам да не знае некој од вас во која Пет Шоп продавница во Скопје продаваат големи кафези, кога велам "големи кафези" мислам на оние што не се баш од најголемите туку нешто со поголеми димензии за разлика од "стандардните" што можеби се наменети за тигрица а ги нарекуваат као големи кафези, значи ми треба за папагал Брауноухи (Conure Green-Cheeked), благодарам!
Во Бисер и пет шопот во Драчево кај последна 41 (поранешната)
Еве ја мојата бумбарка, 20 дена како е без другото папагалче ама добра е не тагува но уште не сака да се гали и бега од нас
Прегледај го приврзокот 116042
Многу е убаво, ко пиле од кокошка![]()