За кој си? Јас намерно ги објавив оти ептен се задумав и уште не знам одговор да дамДуел над дуелите..
не гласам фала богу, и двајцата се едни великани во модерната класика. Неутрален ќе сум оваа недела..За кој си? Јас намерно ги објавив оти ептен се задумав и уште не знам одговор да дам
Зш бе Тирсен. Јас се думам то. Од Тирсен делото околу 2000-та, вклучувајќи саундтрак за Амели и Гудбај Ленин е ептен силно. Али братов опаѓа во константноста после 2004-та негде. Последниов албум му е ок, ама пак не ми е то то. Од друга страна Лудовико ми е некако поконстантен во албумите. Речиси да ми нема утка во песна, ваљда така некако ми легнал дур сум го слушал.Tiersen.
И смени наслов.
Повеќе го иам слушано, по при срце ми е Тирсен. Не дека Лудовико е лош, далеку, ама Тирсен со Амели ме купи за сите.Зш бе Тирсен. Јас се думам то. Од Тирсен делото околу 2000-та, вклучувајќи саундтрак за Амели и Гудбај Ленин е ептен силно. Али братов опаѓа во константноста после 2004-та негде. Последниов албум му е ок, ама пак не ми е то то. Од друга страна Лудовико ми е некако поконстантен во албумите. Речиси да ми нема утка во песна, ваљда така некако ми легнал дур сум го слушал.
Али уште сум во фаза на думање.....