Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо напраи па и ти сеа, Турам со Малдини го стаи. Турам моеш со Самуел и Стам да ги рамниш па и со Канаваро.:D
Малдини е уникат. :icon_mrgr:
Кажав за мене лично. Турам пак ќе речам за мене лично е на ниво на Малдини. Турам беше неверојатен и непогрешлив во одбрана и како бек и како централен. Едноставно зрачеше класа.

Турам за Самуел и Стам го има измислено играњето во одбрана.
Но не и за Малдини, многу не, многу многу.

Самуел морав да го убацам негде, слабо стоиме со јаки штопери ние, па Ѕидот ни е еден од подобрите, ако не и најдобар. :D

Батистута да заиграше во Реал,Манчестер или било кој голем клуб ќе земеше златна топка ко од шала. И сега ќе речеш, епа што не заиграл!? Епа можеше, многу лесно, ама си остана тамо кај што сакаше да остане. И дај те молам престани ти се смее пола форум со споредбиве.
Си остана поради тоа што остана и пола тим во Фиорентина еден тон курви плескаја без пари во то време, знајш кој ви беше газда :D ?
Не знам дали знајш дека и тој има изјавено дека веќе не излегва од станот во Фиренца? Не го оставале да плаќа во ресторани, чоекот кој му ја дал куќата да живее не му земал кирија, таксистите го возеле без пари и се останато. :)

Но не и за Малдини, многу не, многу многу.

Самуел морав да го убацам негде, слабо стоиме со јаки штопери ние, па Ѕидот ни е еден од подобрите, ако не и најдобар. :D
И не е нешто посебно во Интер да си најдобар на одредена позиција :masa:

Далеку е Канаваро од овие четворица не заебавајте.

Малдини - Неста - Турам - Занети

:busi:

Турам ол д веј :cuc:

Човекот беше неверојатен, животиња, јак као бик, а во исто време и толку брзи реакции имаше, непогрешлив едноставно.

Да прашате 9/10 навивачи на Јуве, сигурно ќе ви кажат Турам.

Абе каква кирија, тоа клубот плаќа хехе :D Ме насмеа браво :) Али за ова знам, дека секаге му давале гага све. Иначе летоска има еден италијан од Фиренца на гости и ми кажа дека во има сретнато Бати у месара пред 15 год и више и дека месарот несакал да му земе пари за месото :D Ова е од прва рука информација.

Интерашиве со ништо неможат да се избацат:gjavol:

Абе каква кирија, тоа клубот плаќа хехе :D Ме насмеа браво :) Али за ова знам, дека секаге му давале гага све. Иначе летоска има еден италијан од Фиренца на гости и ми кажа дека во има сретнато Бати у месара пред 15 год и више и дека месарот несакал да му земе пари за месото :D Ова е од прва рука информација.
Значи уствари влав бил, не дека ја сакал Фиоре :D :icon_lol:

Види бе какви дефанзивци држела лигава порано, сеа кој е најдобар? Факинг Џорџо Киелини?? :facepalm:

Последно уредено:
Тука нема простор за никаква дискусија мислам.

BOLHnv0CUAAWcik.jpg:large

Каов црн Лусио бе, не заебавајте, какви глупоштини праеше зублето, имаше среќа што до него играше еден Валтер Самуел па не му се приметуваа многу многу тешките киксови негови. Кордоба е боље штопер од Лусио.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom