Толстој
екс Бомбастичен
Дефанзивци?
мислам може да се затвори дискусијата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џорџ веа се двајца... Збориме за најдбориот aфрички играч во истроријата и исто така добитник на златна топка. Или чекај му ја дале пошо само играл за милан. И да според многумина го имам дадено најубавиот гол во серија А. И да никој нема да те направи ретардиран ако му го спомнеш ова.Ако му спомниш на некој постар дека Жорж Веа е подобар односно бил подобар од Батистута ќе те направи ретардиран..не дека беше лош Веа ама сепак Батигол е еден
Џорџ Веа подобар од Бати....Ќумрам хахахахахОва го кажа од што бараше што повеќе играчи да ги направи подобри. Ееее кај отиде светов
Легенда е зајаков.

Па смеј се....Повеќе се разбираш ти од тие што му дадоа златна топка. Да до кај отиде светов.![]()
Е добро де па и ти.. па и Канаваро има златна топка.
Па смеј се....Повеќе се разбираш ти од тие што му дадоа златна топка. Да до кај отиде светов.![]()
Тоа што е докажан во голем клуб го прави подобар од бати. Бати не е докажан во голем клуб.Тоа што го дал најубавиот гол и што добил златна топка, не го прави подобар од Бати. Што се однесува до одбранбени играчи, за мене се Турам,Канаваро,Неста и Малдини и тешко ми е да издвојам некого...
Брат нема што тебе да ти се докажува за Батистута.Тоа што е докажан во голем клуб го прави подобар од бати. Бати не е докажан во голем клуб.

Единствен кој според мене можам да го токмам со овај ѕверот еДефанзивци?
![]()
Иако Јувенташ Канаваро сметам дека не спаѓа во овие што ги набројааман бе со таа златна топка
5 пати го пишав за пример Овен кој ја освоил а е бар за класа подолу од Тоти и Дел Пиеро кои не ја освоиле
иначе за мене најдобар дефанзивец беше Занети,највише ради карактерот,али тешко е да се прави споредба помеѓу него,Малдини,Неста,Турам,Канаваро итн сите беа примери за топ дефанзивци
. Многу почна да се преценва по доброто светско 2006Тоа што е докажан во голем клуб го прави подобар од бати. Бати не е докажан во голем клуб.
Шо напраи па и ти сеа, Турам со Малдини го стаи. Турам моеш со Самуел и Стам да ги рамниш па и со Канаваро.Единствен кој според мене можам да го токмам со овај ѕверот е
[DOUBLEPOST=1426359515][/DOUBLEPOST]![]()
Иако Јувенташ Канаваро сметам дека не спаѓа во овие што ги наброја. Многу почна да се преценва по доброто светско 2006