Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
баш би сакал да го споредуваме Батистута на пример со Тоти, Трезеге, Дел Пиеро, Калон, Мартинс( или некоја друга легенда на Интер) , чисто да видам дали и тогаш ќе бидете сите вака објективни и реални. .

Шевченко највеќе голови му има дадено на Интер :icon_lol:

36-Jerzy-Dudek.jpg
Значи ни покажуваш шева играл 2 финалиња лш...ај сеа стави и на батистута колку играл..[DOUBLEPOST=1426274776][/DOUBLEPOST]
Изедначена битка дефинитвно помеѓу две Калчо легенди,.Батистута е подобар индивидуалец и играч од Шевченко ,но Шева има подобра кариера исполнета со трофеи и повеќе индивидуални признаниа поради тоа што играше во Милан...

Навивачите на Милан гледаат субјективно на работите и неможи од нив да бараме реалност кога имаше дел од нив што мислеа и мислат дека Инзаги бил подобар од Батистута бидејќи имал повеќе трофеи:facepalm:...

За Шевченко имам неизмерно поштовање иако сум фан на Интер..чоекот мислам дека беше одличен играч и расен стрелец но сепак мислам дека Батигол беше за нијанса подобар....[DOUBLEPOST=1426273871][/DOUBLEPOST]

Уште неможам да ја преболам шансата на Калон..све да му ебам ѓупско :D
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1426274829][/DOUBLEPOST]
е де погодил пенал во финале и ајде бат хрт ќе кажуваш.. Реално мене Инзаги повеќе ми се допаѓаше него горе споменативе, а добро знаеме дека он повеќе бат хрт ни правеше него ли Шева..
Бати или АДП?[DOUBLEPOST=1426274892][/DOUBLEPOST]
Дискусијата Бати вс Пипо беше смешна, но тука веќе работите се изедначени, нијанси одлучуваат и пред се вкусови.. мене многу би ми било мило да слушнам од миланез да каже дека Бати е подобар од Шева или па повеќе му се свиѓал, ама тешко тоа, тие за Инзаги не попуштаа, без разлика што Батистута очигледно е подобар, а не па сега со Шевченко, јас велам тука некаде се, но мене Батистута ми се повеќе допаѓал како играч, а и сметам дека беше покомплетен и од Шева :)
Бати или тоти?

Значи ни покажуваш шева играл 2 финалиња лш...ај сеа стави и на батистута колку играл..[DOUBLEPOST=1426274776][/DOUBLEPOST]
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1426274829][/DOUBLEPOST]
Бати или АДП?[DOUBLEPOST=1426274892][/DOUBLEPOST]
Бати или тоти?

ЛИВАЈА !

Кој било фан на фудбалот неможе да рече дека едниот или другиот играч е подобар или полош.

Овие топ фудбалери одат во класи, овие ти се една класа, Ливаја и Амаури ви се друга класа.

10798688.jpg

икс во тоа време беше голем успех за интер против милан.... овој и не баш толку, ова беше посебен икс :icon_lol:
Се заебавам бе, онака ја стаив, не мислев да провоцирам. Далеку од тоа.
Страшно поштовање иам према Шева, од него највеќе се имам плашено коа сме играле со вас, сум дрхтел цела утакмица. Класа.
Матераци беше толку напатен од него што и без топка редовно го шлакаше.
За тоа кој е боље, он или Бати нејќам да се изјаснувам пошто стварно не знам. :icon_mrgr:

Eden e Batigol ne se glupirajte :) BROJ 1 napagac sto igral vo seria A do sega, bar za mene..

glup,poglup,dzontra,dzoni,najglup pa juventash

Ako не се согласуваш со моето мислење комотно демантирајме со аргументи а не да вреѓаш..зарем те навредив тебе некаде?...едноставно немам нерви и време да се расправам кога ионака не вреди ..за мене Батистута е меѓу топ 5 напаѓачи што некогаш играле фудбал а камоли во Сериа А..чоекот беше монструм и играше во Виола која не беше на нивото на Милан и Јувентус ..и имаше милион причини во тоа време да не ја напушти Виола за Реал Мадрид бидејќи Сериа А знаеме сите колку силна лига беше ..

Батистута постигна над 150 гола во Виола без да шутка пенали..е рачунај колку беше добар

се пиздам коа не разликувате комплимент од навреда

Ako не се согласуваш со моето мислење комотно демантирајме со аргументи а не да вреѓаш..зарем те навредив тебе некаде?...едноставно немам нерви и време да се расправам кога ионака не вреди ..за мене Батистута е меѓу топ 5 напаѓачи што некогаш играле фудбал а камоли во Сериа А..чоекот беше монструм и играше во Виола која не беше на нивото на Милан и Јувентус ..и имаше милион причини во тоа време да не ја напушти Виола за Реал Мадрид бидејќи Сериа А знаеме сите колку силна лига беше ..

Батистута постигна над 150 гола во Виола без да шутка пенали..е рачунај колку беше добар
Weah, Ronaldo, Van basten, Gerd muller, Pelle , Maradona, euzebio, puskas, romario, messi, ....ко што гледаш не е ни во топ 10 камо ли во 5 кои некогаш заиграле фудбал...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom