Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ни покажуваш шева играл 2 финалиња лш...ај сеа стави и на батистута колку играл..[DOUBLEPOST=1426274776][/DOUBLEPOST]
Изедначена битка дефинитвно помеѓу две Калчо легенди,.Батистута е подобар индивидуалец и играч од Шевченко ,но Шева има подобра кариера исполнета со трофеи и повеќе индивидуални признаниа поради тоа што играше во Милан...
Навивачите на Милан гледаат субјективно на работите и неможи од нив да бараме реалност кога имаше дел од нив што мислеа и мислат дека Инзаги бил подобар од Батистута бидејќи имал повеќе трофеи...
За Шевченко имам неизмерно поштовање иако сум фан на Интер..чоекот мислам дека беше одличен играч и расен стрелец но сепак мислам дека Батигол беше за нијанса подобар....[DOUBLEPOST=1426273871][/DOUBLEPOST]
Уште неможам да ја преболам шансата на Калон..све да му ебам ѓупско![]()

[DOUBLEPOST=1426274829][/DOUBLEPOST]
Бати или АДП?[DOUBLEPOST=1426274892][/DOUBLEPOST]е де погодил пенал во финале и ајде бат хрт ќе кажуваш.. Реално мене Инзаги повеќе ми се допаѓаше него горе споменативе, а добро знаеме дека он повеќе бат хрт ни правеше него ли Шева..
Бати или тоти?Дискусијата Бати вс Пипо беше смешна, но тука веќе работите се изедначени, нијанси одлучуваат и пред се вкусови.. мене многу би ми било мило да слушнам од миланез да каже дека Бати е подобар од Шева или па повеќе му се свиѓал, ама тешко тоа, тие за Инзаги не попуштаа, без разлика што Батистута очигледно е подобар, а не па сега со Шевченко, јас велам тука некаде се, но мене Батистута ми се повеќе допаѓал како играч, а и сметам дека беше покомплетен и од Шева![]()
Значи ни покажуваш шева играл 2 финалиња лш...ај сеа стави и на батистута колку играл..[DOUBLEPOST=1426274776][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1426274829][/DOUBLEPOST]
Бати или АДП?[DOUBLEPOST=1426274892][/DOUBLEPOST]
Бати или тоти?
Се заебавам бе, онака ја стаив, не мислев да провоцирам. Далеку од тоа.![]()
икс во тоа време беше голем успех за интер против милан.... овој и не баш толку, ова беше посебен икс![]()
BROJ 1 napagac sto igral vo seria A do sega, bar za mene..Eden e Batigol ne se glupirajteBROJ 1 napagac sto igral vo seria A do sega, bar za mene..
glup,poglup,dzontra,dzoni,najglup pa juventash
Weah, Ronaldo, Van basten, Gerd muller, Pelle , Maradona, euzebio, puskas, romario, messi, ....ко што гледаш не е ни во топ 10 камо ли во 5 кои некогаш заиграле фудбал...Ako не се согласуваш со моето мислење комотно демантирајме со аргументи а не да вреѓаш..зарем те навредив тебе некаде?...едноставно немам нерви и време да се расправам кога ионака не вреди ..за мене Батистута е меѓу топ 5 напаѓачи што некогаш играле фудбал а камоли во Сериа А..чоекот беше монструм и играше во Виола која не беше на нивото на Милан и Јувентус ..и имаше милион причини во тоа време да не ја напушти Виола за Реал Мадрид бидејќи Сериа А знаеме сите колку силна лига беше ..
Батистута постигна над 150 гола во Виола без да шутка пенали..е рачунај колку беше добар
Да, да, Толдо ги шутираше пеналитеБатистута постигна над 150 гола во Виола без да шутка пенали..е рачунај колку беше добар