MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Од неодамна оди и во хрватска Arena sport 5 со хрватски коментатори на хрватскиот Maxtv.[DOUBLEPOST=1426273581][/DOUBLEPOST]
Кога имаше српска верзија Sport Klub даваа и таму и не беше никаков проблем околу формула 1 нити околу тенис кој исто МРТ пренесуваше.

КАко не беше проблем, кога е проблем ?

Како ќе следат формула на Спортклуб 4, кога МТВ ги има правата за Македонија ?

Јас мислам дека МТВ за годинава ги нема купено правата.јас тренинзите ги гледав на стримови,пошто сум на 1500 денари на МаксТв,а таму го нема Спорт Клубот,па снајди се па живи

Јас мислам дека МТВ за годинава ги нема купено правата.јас тренинзите ги гледав на стримови,пошто сум на 1500 денари на МаксТв,а таму го нема Спорт Клубот,па снајди се па живи

Ќе има и на МТВ Ф1 100%. Ме мрзи сеа да копирам, но сигурно ќе има.

КАко не беше проблем, кога е проблем ?
Одеше тенис на Sport klub srbija и на МРТ. Нити го затемнуваа нити ништо.
Додека пак за формула не знам точно дали имало некој проблем затоа што тој спорт не го пратам многу.

Ќе има и на МТВ Ф1 100%. Ме мрзи сеа да копирам, но сигурно ќе има.
Видов на темата за Ф1.Прво ја отворив оваа,па после Ф1 .Цел ден проверував на ТВ распоредот на МТВ но за џабе,преносот не беше најавен цел ден.Но вероватно е поради целонеделните распореди кои кабелските ги добиваат од телевизиите,па не се вкалкулирани.

ме чуди зошто нема реклами на МТВ за преносите?обично јаделе бурек по цел ден,сега ги нема

ме чуди зошто нема реклами на МТВ за преносите?обично јаделе бурек по цел ден,сега ги нема
Имаше реклама вечерва, само што не зборуваа ништо, инсерти имаше од трки и пишуваше термини.

Во моментов и на МРТ1 како и на СК4 оди формула

Сум заспал со уклучен телевизор и ме разбуди звук на формули :pos: и приметив на SK 4 беше без коментатори :D

Изгледа ова со формула 1 на SK 4 e само за нас македонците направено зато што не прочитав на сајтот sportklub.hr во програмската шема дека во 07:00 часот имало пренос.

Последно уредено:
Не сум многу во тек со телевизијава, дури неќна ги видов дека ги додале SK4,5,6

Промо се, или ќе останат за навек? Конечно Премиер лига без проблеми :ojeaa:

Не сум многу во тек со телевизијава, дури неќна ги видов дека ги додале SK4,5,6

Промо се, или ќе останат за навек? Конечно Премиер лига без проблеми :ojeaa:
ne se promo ke si ostanat i samo direktni prenosi ke ima na tie kanali

На MTV Adria пуштиле српски превод залепен на самиот канал. Пред ова да се случи имаш македонски превод но само на многу малку емисии, сега веќе го нема.

Не разбирам некој викаат дека Авму бара каналите да се емитуваат со македонски превод ,а тука пуштаат српски превод .

На MTV Adria пуштиле српски превод залепен на самиот канал. Пред ова да се случи имаш македонски превод но само на многу малку емисии, сега веќе го нема.

Не разбирам некој викаат дека Авму бара каналите да се емитуваат со македонски превод ,а тука пуштаат српски превод .
Истото е и на Телекабел.

Денес нема никаков превод на MTV Adria.

Моментално има избор за превод на MTV, не е залепен...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom