Фан клуб - РК Вардар

Понито е Мансков :D
Хахаха
Ондак, да му ебам матер на Манаскоф :D
Него, се надевам дека на муабетов ќе гледаш како размена на мислење со некој кој што прати (клубски) ракомет од помодарство (ако ја тргнеме репрезентацијата на страна).
Чисто мое, би рекол мислење од страна.

Може да си вртиме ние муабети и да тепаме време.. :icon_mrgr: На терен ќе се покаже вистинското, дали е добар или лош потег, некој смета Марковиќ дека е боље од Манасков, некој обратно, ќе дојде и тоа лето 2015 па ќе видиме, и тогаш ќе судиме ;) Може тате му кажал да дојде у Вардар јбг, али му фалело и кафето и цигарчето у "Дион" , го нема тоа сегде :icon_mrgr:

Исто како што Хамес Родригез ќе продаде повеќе дресови од ДиМарија. Брат, ако ти како Комита не би купил дресо од Манасков, така цело мое друштво кое што сака да гледа Македонски Вардар (знам дека е глупост) би купиле 3 дреса од Манасков, наместо еден од Прибак на пола цена и тоа. Тоа сакам да ти кажам. На Вардар му се потребни и такви навивачи, за да стане поголем.
Не бе другар, не му требаат таквите навивачи на Вардар. Тие до пред само некој месец јадеа гомна кај нас на страната руска екипа, странска екипа, свршаваа на сељаците итн., за сега кога они пропаднаа да се префрлат кај нас.
А бе да бев моќен да ставам камери пред секоја нивна утакмица од ЛШ во Борис да ги снимам сите како влагаат за сега ко ќе се појав ат во Јане на врата да им лепам шамарчини, ама онакви шамарчини да им остане црвена дланка на образ недела дена! Говеда, нека се гонат!

ќе прајме муабет нови стари навивачи кога ќе не бушат од лево... :)

Не бе другар, не му требаат таквите навивачи на Вардар. Тие до пред само некој месец јадеа гомна кај нас на страната руска екипа, странска екипа, свршаваа на сељаците итн., за сега кога они пропаднаа да се префрлат кај нас.
А бе да бев моќен да ставам камери пред секоја нивна утакмица од ЛШ во Борис да ги снимам сите како влагаат за сега ко ќе се појав ат во Јане на врата да им лепам шамарчини, ама онакви шамарчини да им остане црвена дланка на образ недела дена! Говеда, нека се гонат!
Најпросто ќе ти објаснам. Ти би лепел шамарчиња, некој би правел пари од нив. Затоа Самсоненко е Самсоненко а ти си ти, кој и да си.

Најпросто ќе ти објаснам. Ти би лепел шамарчиња, некој би правел пари од нив. Затоа Самсоненко е Самсоненко а ти си ти, кој и да си.
Секако дека ќе прави пари, од 500 купени сезонски по ќошевите.
На Самс му дојде до овие пари од ракометот, секако.

Секако дека ќе прави пари, од 500 купени сезонски по ќошевите.
На Самс му дојде до овие пари од ракометот, секако.

Не е само од картите, туку и сите реквизити од нив, па со тоа си влече и спонзори ама пак ќе кажам, затоа Самс е Самс а ти си ти, кој и да си.

Само едно не ми е јасно во целава ситуација. Кај се истиве на ФК Вардар, ете таму има да речеме одприлика 6-7 актуелни или можни репрезентативци, 15тина македонци, зашто еве у Недела не одат во Турново или на Градски не доаѓаат.
Нели сакаат македонци во Вардар, па ете Фк 70% е макеоднски играчи, зашто ако се толкави навивачи на Вардар и патритои таму не идат ?

Само едно не ми е јасно во целава ситуација. Кај се истиве на ФК Вардар, ете таму има да речеме одприлика 6-7 актуелни или можни репрезентативци, 15тина македонци, зашто еве у Недела не одат во Турново или на Градски не доаѓаат.
Нели сакаат македонци во Вардар, па ете Фк 70% е макеоднски играчи, зашто ако се толкави навивачи на Вардар и патритои таму не идат ?
Пак јас :D
Ќе ти кажам зошто не одат. Зошто ФК Вардар не е толку актуелен, зошто фиром на фифа ранг листа е 190та од 180 репрезентации.
Кажи ми ти мене зошто сите останати кои што се декларираат како навивачи на Вардар, не одат на овие утакмици? Тука ги тргам Комитите (оние кои се на трибина), мада ако си реален ќе кажеш дека и кај вас на трибина има по некој фејкер, глорихантер и дерби навивач.

Само што вардар не е твоја сопственост и немаш апсолутно никакво право ти да бираш кој ќе бидат навивачи на Вардар....Ти од кога се роди директно почна за вардар да си ? И кажи ми убаво ќе ти беше кога почнуваше да навиваш некој со вакви ставови како твоите да не дозволува нови фанови ?[DOUBLEPOST=1426192008][/DOUBLEPOST]
Пошто сме 110 во фудбал и сме мизерни , додека пак во ракомет и играме на светски/европски првенства и имам добар пласнам.

Пак јас :D
Ќе ти кажам зошто не одат. Зошто ФК Вардар не е толку актуелен, зошто фиром на фифа ранг листа е 190та од 180 репрезентации.
Кажи ми ти мене зошто сите останати кои што се декларираат како навивачи на Вардар, не одат на овие утакмици? Тука ги тргам Комитите (оние кои се на трибина), мада ако си реален ќе кажеш дека и кај вас на трибина има по некој фејкер, глорихантер и дерби навивач.
Како портпарол си им на тие највеќе што се повикани ни крив ни должен. :D
Не е битно точно дека и во Комити има такви, ама пак ќе ти кажам истите што плукаат беа и во вотнрикот против Мелтаург на северна бевме сигурно 700-800 луѓе иако така не изгелдаеш, на запад прво додека да влезат сите нака ј5 минута изгледаше дека едвај 50 луѓе ќе бидат да после дојде поголема група навивчи и има пристојна бројка. Така да половината што плукаат по Манасков идат и на фудбал.[DOUBLEPOST=1426192439][/DOUBLEPOST]Инаку една блиц инфроамција и тоа многу лоша, Карачиќ се повредил на псоледниов тренинг.

Како портпарол си им на тие највеќе што се повикани ни крив ни должен. :D
Не е битно точно дека и во Комити има такви, ама пак ќе ти кажам истите што плукаат беа и во вотнрикот против Мелтаург на северна бевме сигурно 700-800 луѓе иако така не изгелдаеш, на запад прво додека да влезат сите нака ј5 минута изгледаше дека едвај 50 луѓе ќе бидат да после дојде поголема група навивчи и има пристојна бројка. Така да половината што плукаат по Манасков идат и на фудбал.[DOUBLEPOST=1426192439][/DOUBLEPOST]Инаку една блиц инфроамција и тоа многу лоша, Карачиќ се повредил на псоледниов тренинг.

Ме интересира мислење, сериозно. Мислам дека можеш да приметиш дека никаде не ве напаѓам :)

Иначе, штета за Игор...
И не те малтретирам веќе со цитирање :D

Инаку една блиц инфроамција и тоа многу лоша, Карачиќ се повредил на псоледниов тренинг.
Е ако е ова вистина и неможе да настапи во Висла тогаш сериозно наебавме. Игор во последно време е мотор на екипата.

Е ако е ова вистина и неможе да настапи во Висла тогаш сериозно наебавме. Игор во последно време е мотор на екипата.
Вистина е за повредата, само не се знае уште колку е сериозна, а се работи излеа за повреда на задната ложа.

Вистина е за повредата, само не се знае уште колку е сериозна, а се работи излеа за повреда на задната ложа.

Веќе видена финта, се надевам. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom