Фан клуб - РК Вардар

Исто како што Хамес Родригез ќе продаде повеќе дресови од ДиМарија. Брат, ако ти како Комита не би купил дресо од Манасков, така цело мое друштво кое што сака да гледа Македонски Вардар (знам дека е глупост) би купиле 3 дреса од Манасков, наместо еден од Прибак на пола цена и тоа. Тоа сакам да ти кажам. На Вардар му се потребни и такви навивачи, за да стане поголем.
Искрено јас тие како твоето друштво, би ги фрлил во некјоја дупка, како спартанците што правеле со децата што не биле способни за борба.( Ова само приемр со твоето друштво го дадов, инаку многу повеќе се таквите)
За тој погоре пост што си пишал што се е потребно за врвен клуб.
На тоа ќе ти одоговорам дека и вака дресовите се продаваа како алва, и тоа со штампњае на имиња значи по насјпаките цени, ретко да видиш празен дрес купен. А еве приемр па јас поштувам празен дрес, зашто кој ги ебе играчите, денес се тука утре којзнае кај ќе фатат џенем.
Ако пробаат да ги довлечкаат античките на трибини, а натаму идат, верувај дека многу брзо ќе стане атмсоверата како во театар, зашто јас не сакам некој да ме прави идиот и да му пушта некој си маскоти, да ми прави некој шоуа како во нба најави, и спиекри како сељаците што имаа па место навивање да слушаш Даркооо Станиќќќќ.
Едиснтвено што требаше да поработат од управата е маркетингот за поредовни да бидат луѓето на уткамциите и од сеха и од домашната лига кога ќе почне, и секако фан шоп како што имаат најдобрите клубови, а не тие смешките маици да ги продаваат 300-400 ден и ли останти циркузантски производи кој ги нудат по големи цени а не вредат ни 50 ден.

И за крај од копилето едно видео
Во првите 5-6 секунди, поздравот од Марковиќ е тоа го заслужува копиелто, што во овој инцдент прв рипаше со Мрсулковски да се тепаат.

Мене ми нема логика да го зимаш Манасков као демек поакутелен е од другиве. Поготово Вардар, секогаш имал база на навивачи. Секој што прати ракомет т.е. Вардар ќе купи дрес од Прибак, а не Манасков. Поготово кога се дигна прашина со #ПрибакДаОстане, после се што направи за клубот и моментите како гол во последна минута. Да донесеш играч шо не е омразен океј да разберам, ама цела база на навивачи на Вардар го мрази овој играч и чисто се сомневам дека некој дрес од него ќе купи. Да не ги заборавиме коментарите на инстаграм. И да не заборавиме дека се работи за играч кој е послаб или е тука некаде со тие што се избркани, а не за некој 3 класи подобар. Ко да речеме коа бевме со Диви и Милиќ да го донесеа Станиќ.
Не се согласувам со оваа политика на клубот, ама еве пошто кажа дека ќе дојдеш на прва утакмица на Манасков, ќе видиш дали е добредојден во овој клуб.
Тебе ти нема логика зошто ти го љубиш клубот. Твојата управа гледа профит од клубот. Тука ти е разликата, зошто ти би го оставил Марковиќ а зошто управата ќе го купи Манасков.

Базата на навивачи на Вардар го мрази, го презира можеби (мада читаш дека и тука доста членови, Комити викааат дека ќе го свиркаат па зависи од неговите настапи, може и ќе му дадат поддршка) Манаскоф ама овој потег е за оние останатите, оние кои ќе платат по 1200 денари за четвртфинале во ЛШ, оние кои ќе купуваат маици, чаши и нема да ги боли кур колку пари ќе платат за реквизити.
Јасно ми е дека не се согласуваш, јасно ми е и зошто ама мора да сфатиш брат дека не е управата тука да им исполнува само желби нанавивачите, туку и да гледа да направи профит.[DOUBLEPOST=1426187273][/DOUBLEPOST]
Искрено јас тие како твоето друштво, би ги фрлил во некјоја дупка, како спартанците што правеле со децата што не биле способни за борба.( Ова само приемр со твоето друштво го дадов, инаку многу повеќе се таквите)
За тој погоре пост што си пишал што се е потребно за врвен клуб.
На тоа ќе ти одоговорам дека и вака дресовите се продаваа како алва, и тоа со штампњае на имиња значи по насјпаките цени, ретко да видиш празен дрес купен. А еве приемр па јас поштувам празен дрес, зашто кој ги ебе играчите, денес се тука утре којзнае кај ќе фатат џенем.
Ако пробаат да ги довлечкаат античките на трибини, а натаму идат, верувај дека многу брзо ќе стане атмсоверата како во театар, зашто јас не сакам некој да ме прави идиот и да му пушта некој си маскоти, да ми прави некој шоуа како во нба најави, и спиекри како сељаците што имаа па место навивање да слушаш Даркооо Станиќќќќ.
Едиснтвено што требаше да поработат од управата е маркетингот за поредовни да бидат луѓето на уткамциите и од сеха и од домашната лига кога ќе почне, и секако фан шоп како што имаат најдобрите клубови, а не тие смешките маици да ги продаваат 300-400 ден и ли останти циркузантски производи кој ги нудат по големи цени а не вредат ни 50 ден.

И за крај од копилето едно видео
Во првите 5-6 секунди, поздравот од Марковиќ е тоа го заслужува копиелто, што во овој инцдент прв рипаше со Мрсулковски да се тепаат.

Ти би ги фрлил, разбирам и зошто и мене би ме фрлил, можеби и ќе ме окарактеризираш како „антички“ ама твојата управа, твојот газда не би рекол дека ќе ме фрли.

Нема да стане како во театар, зошто вие ќе си одите на трибина, ќе си навивате, зошто навивате за клубот а не за Самсоненко. Со тек на време и таа античка публика ќе ги учи вашите песни, ќе викаат ајде ајде вардаре, ќе сфатат дека не сте хулигани туку сте само љубители на спортот и живот би дале за Вардар.
Не ми е јасно како не го разбирате потегот, сериозно :)

Аууу човече, да не звучам деградирачки ама еден Фиго има играно во Барса и Реал, еден Роналдо има играно во Интер и Милан, еден Овен има играно во Манчестер Јунајтед и Ливерпул.
Самсоненко инвестира премногу за македонски услои и ваков потег (колку и да е против ваша желба) мислам дека треба да му го простите и да замижите зошто покрај лигушов Манаскоф, донесени се светски играчи поради неговите финансии.

Тебе ти нема логика зошто ти го љубиш клубот. Твојата управа гледа профит од клубот. Тука ти е разликата, зошто ти би го оставил Марковиќ а зошто управата ќе го купи Манасков.

Базата на навивачи на Вардар го мрази, го презира можеби (мада читаш дека и тука доста членови, Комити викааат дека ќе го свиркаат па зависи од неговите настапи, може и ќе му дадат поддршка) Манаскоф ама овој потег е за оние останатите, оние кои ќе платат по 1200 денари за четвртфинале во ЛШ, оние кои ќе купуваат маици, чаши и нема да ги боли кур колку пари ќе платат за реквизити.
Јасно ми е дека не се согласуваш, јасно ми е и зошто ама мора да сфатиш брат дека не е управата тука да им исполнува само желби нанавивачите, туку и да гледа да направи профит.
Тие не доаѓаат со реквизити на Вардар, ислкучиво со оние на фалангата (шлемој,штитој,вергина.кутлеш и такви срања) :icon_lol:

Тие не доаѓаат со реквизити на Вардар, ислкучиво со оние на фалангата (шлемој,штитој,вергина.кутлеш и такви срања) :icon_lol:

Ќе направат шлемови, штитови и мечеви со знакче Вардар за 500+ денари, не е тоа проблем :)

а наскоро и со панoрамско тркало:pos::pos::pos:

Последно уредено:
@Peja989 брат не споредувај со Фиго и слично, за вакви трнасфери имало и предходно што дошле од Метлаург во Вардар, ама овде не е работат што тој бил играч на Метлаург, овдека е работат што овој има он лично и пресонално јавно плукано и го дегардирал овој клуб од кој што сеа ќе зима огромна палта, а капак на се е и провоцриањето на публиакта т.е навредувањето со фаќање за муда и пцуено од кога ќе даде гол.
Премногу гревови има копилево во тоа е проблемот, не е проблемот што тој играл во Металург.

@Peja989 брат не споредувај со Фиго и слично, за вакви трнасфери имало и предходно што дошле од Метлаург во Вардар, ама овде не е работат што тој бил играч на Метлаург, овдека е работат што овој има он лично и пресонално јавно плукано и го дегардирал овој клуб од кој што сеа ќе зима огромна палта, а капак на се е и провоцриањето на публиакта т.е навредувањето со фаќање за муда и пцуено од кога ќе даде гол.
Премногу гревови има копилево во тоа е проблемот, не е проблемот што тој играл во Металург.

Точно е, се согласувам дека не е исто ама ајде кажи ми ти, ист е ривалитетот на Барса и Реал, Ливерпул и Манчестер, Интер и Милан со овој на Металург и Вардар?

Знам дека ви е криво, зошто е копиле и мене ми оди на живци ама и да сте 100% во право сериозно мислите дека не треба ни под разно да прогледате низ прсти (не да му дадете на лигушот шанса, туку на газдата/управата) за се’ што имаат направено за Вардар? За сите играчи што ги донесоа, што го направија Вардар респектабилен тим во Европа и да им се тресат коски на скоро сите тимови што треба да играат против него.

Многу сте себични, божем само вие 300 души имате право да идете на утакмица и да го глеате Вардар. Што е битно кој иде у сала ако салата е полна до максимум на секоја утакмица?
За атмосфера и навивање нели вие сте задолжени? Како така одеднаш атмосферата ќе се претворела како во театар?
100 пати се повторени муабетите за Борко, Козлина и Диви па еве на секоја утакмица се скандира Диви Диви. Изгледа у тоа време немало фб и форум па не сте се замарале многу многу вака јавно за трансфериве.
Џабе се мавате у гради, ќе си легнете на брашното коа ќе почне да игра како што игра од светсково па навака.
Ќе ги праиме истиве муабети за некој месец па ќе видите до кај сме.

Точно е, се согласувам дека не е исто ама ајде кажи ми ти, ист е ривалитетот на Барса и Реал, Ливерпул и Манчестер, Интер и Милан со овој на Металург и Вардар?

Знам дека ви е криво, зошто е копиле и мене ми оди на живци ама и да сте 100% во право сериозно мислите дека не треба ни под разно да прогледате низ прсти (не да му дадете на лигушот шанса, туку на газдата/управата) за се’ што имаат направено за Вардар? За сите играчи што ги донесоа, што го направија Вардар респектабилен тим во Европа и да им се тресат коски на скоро сите тимови што треба да играат против него.
Далеку од ист, овдека веќе за кратко време ривалтитето помеѓу Вардар и Металург се претоври во омраза. Со тие нивните педерски потези и спинови, едноставно никој не ги сакаше, клипот што го постирав осо пробувањето да испровцираат огромен инцидент на 2 јуни исторсикот ден, кој искрено да збориме ако не се воздржевме можеше да заврши со трагични последици по некој од нив, не е ова закана некој туку искрено размислено што се можеше да се случи, значи веќе омразат на нас кон игрчаите и управата на Метлаург го достигна највисокото ниво, и они пак по старо место да смират тензиите зашто сварно претераа пробаа такво нешто да исценираат без нималку да размислат на последиците што можеше да се случи доколку биднеше влегување во терен на навивачите и напад на играчите. Испаднавме мангупи и поштено ги поебавме им ја земавме титулата во дуел како што милуваше да каже чевлларот на давид и голиајт според буџетите на клубовите и составите.
За ова со управата е исто ко да некој те направи човек ти даде кола, стан стануваш да речеме некој јак човек и на крај ти свирне куршум у чело. Е така го чустуввам потегов, посебно што го знаеа мислењето и им е кристално јасно за ситуацијата.

@Mr.X Како бе брат, со еден играч кој можеби ќе биде тука само една сезона или две а во тој период веројатно (да се надеваме) ќе освоиш ЛШ, викаш дека е исто како да ти свирнал куршум у глава.
Да кажеш дека ти ги продал Карачиќ, Дибиров, Алекс а ти ги донел Ацо, Наумче и Деки и те убедува дека ќе биде исто, тоа е пукање со пиштол у череп. Ти реално го добиваш нашето најдобро крило, крило кое е талентирано и сеуште има простор да напредува, да учи најдобриот.

Гледај како да ти купил точак, ти ставил најдобра опрема на него ама ти ја издишал задната гума али на 2-3 километри, у Карпош веќе имаш бензинска каде што можеш да ја напумпаш :)

Зашто 1,05 дале на Рајн Некар против Сегед? Што се дешава со Сегед, да не имаат повредени нешто? Крај краева подобро ќе беше Вардар да беше 3ти да играше со Сегед, мислам дека послаби се него Висла..

@Mr.X Како бе брат, со еден играч кој можеби ќе биде тука само една сезона или две а во тој период веројатно (да се надеваме) ќе освоиш ЛШ, викаш дека е исто како да ти свирнал куршум у глава.
Да кажеш дека ти ги продал Карачиќ, Дибиров, Алекс а ти ги донел Ацо, Наумче и Деки и те убедува дека ќе биде исто, тоа е пукање со пиштол у череп. Ти реално го добиваш нашето најдобро крило, крило кое е талентирано и сеуште има простор да напредува, да учи најдобриот.

Гледај како да ти купил точак, ти ставил најдобра опрема на него ама ти ја издишал задната гума али на 2-3 километри, у Карпош веќе имаш бензинска каде што можеш да ја напумпаш :)
Ама пази јас веќе сум имал точак 3-4 години стар 21 брзинец, и доаѓаат ми даваат ново пони и ме тешат дека ај бе подобро е ново пони одколку тој старитот 3-4 години брзиенц да го возиш. И да ми викаат ова понито за 2-3 години ќе порасне како тој стариот точак. :D
Нејќете да признаете ама МАрковиќ е 2 класи боље од копилето. Ај да е пдообар од него па да се помириш некако, ќе си викаш абе овој беше ептен слаб сега пдообар, сеа паѓаме од коњ на магаре.

Не стварно малку е претерано ова...ко демек сите ние од бебиња сме почнале да навиваме и го сакаме вардар...базата на навивачи ќе се зголемува и со купувањето на манасков кој е и марктиншки потег голем број што беа за металург ќе почнат да го следат и доаѓаат на вардар...а добро е за младата публика што тек сега почнува да гледа ракомет а ја прати репрезнетацијата...така да не заборавајте дека еднаш и вие не сте биле за вардар...и треба да се остави простор и за други да почнат да навиваат и доаѓаат на утакмици...Вардар не е стрикно на Комитите...

Ама пази јас веќе сум имал точак 3-4 години стар 21 брзинец, и доаѓаат ми даваат ново пони и ме тешат дека ај бе подобро е ново пони одколку тој старитот 3-4 години брзиенц да го возиш. И да ми викаат ова понито за 2-3 години ќе порасне како тој стариот точак. :D
Нејќете да признаете ама МАрковиќ е 2 класи боље од копилето. Ај да е пдообар од него па да се помириш некако, ќе си викаш абе овој беше ептен слаб сега пдообар, сеа паѓаме од коњ на магаре.

Ејјј дупиш сеа и ти, ти давале пони а ти носат играчи како Дибиров, Карачиќ, Алекс, Арпад :D Што пони ти е тоа, на ракетен погон? :D

Јас нит викам дека е послаб, нит дека е подобар, зошто не знам. Само зборам за потегот од маркетинг перспектива, нешто што ќе му донесе гледаност/пари на Вардар. Од моето скромно познавање во врска со ракометот ( тоа што читам тука), можам да заклучам дека Марковиќ е подобра опција, зошто подобро игра во одбрана и дека Дибиров и Манаскоф се ист тип на крила, брзи и пробивни.

Ејјј дупиш сеа и ти, ти давале пони а ти носат играчи како Дибиров, Карачиќ, Алекс, Арпад :D Што пони ти е тоа, на ракетен погон? :D

Јас нит викам дека е послаб, нит дека е подобар, зошто не знам. Само зборам за потегот од маркетинг перспектива, нешто што ќе му донесе гледаност/пари на Вардар. Од моето скромно познавање во врска со ракометот ( тоа што читам тука), можам да заклучам дека Марковиќ е подобра опција, зошто подобро игра во одбрана и дека Дибиров и Манаскоф се ист тип на крила, брзи и пробивни.
Понито е Мансков :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom