Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.710
Поени од реакции
43.720
Донев треба да е среќен што му оставивме темава да ја отвори. (во подфорумов) Ама паметно изигра, модератор сум, така вака, за на крај да испадне оти модерира по дома со правосмукалката.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Донев треба да е среќен што му оставивме темава да ја отвори. (во подфорумов) Ама паметно изигра, модератор сум, така вака, за на крај да испадне оти модерира по дома со правосмукалката.
Озбилно да праиме муабет.
Мислиш му е доделна толкава одговорност?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.710
Поени од реакции
43.720
Озбилно да праиме муабет.
Мислиш му е доделна толкава одговорност?
Му ја гасат од струја и ти па. Ја држи во раце и брмчи со устата, демек машина ипол. :D

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Кога он нема почит према Јунајтед, зашто ја би имал за него? Дечкото сереше дека не знаеле како да го користат во Јунајтед. Зашто не серам за Роналдо, за Евра, за Видиќ, за Фердинанд.
Никој ништо лошо не рече за клубот, а ниту еден од нив не бил израснат од клубот.
Факинг Велбек со 3 гола по сезона се дрзна да бара да игра шпиц пред Вејн Руни.

Секој ден пост за Велбек.
Еве ти го одговорот.
Денеска што ќе кажеш?
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-news-transfers-red-5317095

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Да намалиш со опседнатоста за јунајтед?
го погоди зборот ама ја промаши поентата, колегата од вашиот фан клуб е опседнат со Велбек, ете ти погоре и самиот кажува како секој ден по еден пост ќе пишува за него.
Јас ништо не правам, само го потсетувам. :)

E

Epsilon

Гостин
Јадење корнфлекси, наместо да ја оставиме темава барем на еден ден молчење, овај де, да не пишуваме од срамот што го доживеа англискиот фудбал вчера.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.765
Поени од реакции
11.270
Get a job/life се вика.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Конечно викендов ПЛ уживанција.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Kurac uzivancija mi ja opnaa SK hrvatskata tesko sranje se komentatorive nema filing

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Kurac uzivancija mi ja opnaa SK hrvatskata tesko sranje se komentatorive nema filing
све е ствар на навика, ќе видиш после месец дена нема ни да правиш разлика. И ај не аздисувајте многу до вчера немаше никаква СК :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom