Фан Клуб: Интер

Просечното тимче (екипиче) има 10-2-0 дома у Бундеслигата и пред 3-4 кола ги тепаа Баерн Минхен 4-1.

И ја сум од кај Џони, ја губиме оваа, пишете си ја 1 у кладилница и земете пари.

Тоа што традиционално се просечно екипче, не ни дава за право да ги потцениме и сега баш кога ја играат една од појаките сезони. Во право е дружево над мене.

Просечното тимче (екипиче) има 10-2-0 дома у Бундеслигата и пред 3-4 кола ги тепаа Баерн Минхен 4-1.

И ја сум од кај Џони, ја губиме оваа, пишете си ја 1 у кладилница и земете пари.
У многу јаката лига. Во истата лига Борусија со 4 победи у низа од последно место се крена на 9то. И не замарај.

Ајде бе копук дидеме да ја пишеме по иљадарче ја 1 ти Х2

So trojca vo odbrana igra Inter ili cetvorica?

Bez klasicni bekovi mnogu prostor ke ima za Schürlle i De Bruyne.A i Rodriguez i Vierinha vo dobra forma se.

Epten jaki se na kontra,bidejki imaat ubitacni krila.Dost e vo top forma,iako ne e bogznae sto napagac ama mu odi super sega za sega.

Definitivno najopasen otpadokot na Mourinho,bidejki sega za sega uste edniot otpadok na Chelsea ne e razigran kako sto treba,iako klasa igrac e i ima opasen dribling i sut.

Pri prekini se poslabi,tuka mozebi e sansata.

Gustavo osekam ke igra kako marker na Shaqiri,bidejki go poznava odlicno.Epten dobar kopac sto za cudo e odlicen dodavac i ima dobar pregled na igrata.

Ne veruvam deka ke ima nekakva razresnica na prviov natprevar,bidejki Wolfsburg kako ekipa e neiskusna a Inter nemaat poraz vo LE.

So trojca vo odbrana igra Inter ili cetvorica?

Bez klasicni bekovi mnogu prostor ke ima za Schürlle i De Bruyne.A i Rodriguez i Vierinha vo dobra forma se.

Epten jaki se na kontra,bidejki imaat ubitacni krila.Dost e vo top forma,iako ne e bogznae sto napagac ama mu odi super sega za sega.

Definitivno najopasen otpadokot na Mourinho,bidejki sega za sega uste edniot otpadok na Chelsea ne e razigran kako sto treba,iako klasa igrac e i ima opasen dribling i sut.

Pri prekini se poslabi,tuka mozebi e sansata.

Gustavo osekam ke igra kako marker na Shaqiri,bidejki go poznava odlicno.Epten dobar kopac sto za cudo e odlicen dodavac i ima dobar pregled na igrata.

Ne veruvam deka ke ima nekakva razresnica na prviov natprevar,bidejki Wolfsburg kako ekipa e neiskusna a Inter nemaat poraz vo LE.
Најдобронамерно прашвам од кога ги немаш гледано Интер? :) Веќе неколку месеци играат со 4ца назад т.е. одкако дојде Манчини. Не мислам дека ќе биди толку лесна утакмица многу блесава екипа е Интер, прима голови ама има капацитет да даде а познавајќи ги германските екипи колку само тргат на ура и напаѓат и трчат без некаква побитна тактика и тактичка поставеност мислам дека на контра можи да склепа некој гол интер, па од друга страна ќе мора JJ и Ранокија да не скинат некоја зелена.

Report: Jovetic agrees Inter move

It’s reported that Manchester City forward Stevan Jovetic has agreed to move to Inter, but the clubs are yet to reach a deal.

Кој сака да заработи пари 8 е коефициент за 2 во 2 :D

Еве и една добра вест кога се работи за трансферите:

Ди Марцио: "Јоветиќ се согласил да премине во редовите на Интер".

eve go i sostavot:

INTER: 30 Carrizo; 21 Santon, 23 Ranocchia, 5 Juan Jesus, 33 D'Ambrosio; 13 Guarin, 18 Medel, 88 Hernanes; 91 Shaqiri; 8 Palacio, 9 Icardi.

Последно уредено:
Одлична егзекуција на Паласио, само да не примат 3 сега и 90% е завршена работава.

Апла преценета екипа Волфсбург, од овие ако се вадевте од памет тогаш на бајачка треба да ве носат.
Оваа екипа е 2ро место у Бундес лига, факт што доволно говори на какво ниво е лигата. Очај.
Срамота ако не ги тепаме овие, Шурле мурле, Де Брујн абер немаат од фудбал, тој најјакиот шпиц Дас Брос игра ли? Или е изгубен у пуцвалот на Ранокија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom