The Fall

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Последната епизода нема да биде денес, туку на 17ти. Како што ми се чини изгледа ќе има и трета сезона затоа што најавата за епизодата беше season а не series финале

За 10мин почнува последната епизода што ќе трае 90 мин

Последно уредено:
И, заврши втората сезона? Јас чекав сите да излезат, па да си гледам онака нараат. :D

Ја изглеав и оваа :D
Многу добри ликови, поготово ликот на убиецов:ljubove:
Читав нешто дека можно е да има трета сезона ама уште не било официјално потврдено од bbc.

BBC Two is announcing it has ordered a five-episode Season 3, with starsGillian Anderson and Jamie Dornan due back as Detective Superintendent Stella Gibson and serial killer Paul Spector

BBC Two is announcing it has ordered a five-episode Season 3, with starsGillian Anderson and Jamie Dornan due back as Detective Superintendent Stella Gibson and serial killer Paul Spector
Стварно се многу избалансирани овие од ББЦ , преска ме изнервираа со суспендирањето на Кларксон и Топ Гир , сеа ме израдуваа со ова :icon_lol:

И дојде ред на втората сезона конечно.
Мене ми беше ок, првата сезона беше секако подобра, но и оваа не ми беше нешто лоша. Фино што вметнаа некој дел од минатото на Спектор.
Трета сезона знам дека ќе пуштат кон крајот на оваа година или на почеток на наредната, али поубаво ми е маратонски кога ќе си ги изгледам. Ваљда тоа ќе биде во 2016. :D

Ги има на торенти првите две епизоди од трета сезона. Првата е катастрофа.

Последно уредено:
Ги има на торенти првите две епизоди од трета сезона. Првата е катастрофа.
Како да гледав Grey's Anatomy :D:D:D

Симната ми е и втора, планирам понеделник да ја изгледам заедно со трета, во недела се емитува на ирската РТЕ, па веднаш утредента ги има торентите, а на BBC е во четврток.

Јас ја чекам да заврши скроз сезоната па да ја изгледам. Оваа и е последна сезона, така?

Како да гледав Grey's Anatomy :D:D:D

Симната ми е и втора, планирам понеделник да ја изгледам заедно со трета, во недела се емитува на ирската РТЕ, па веднаш утредента ги има торентите, а на BBC е во четврток.
Па немаат уште материјал за приказна и мора да замараат со глупости. Во детали ја изгледавме операцијата на Пол.

Ме потсетува ова на последната сезона на Broadchurch

Јас ја чекам да заврши скроз сезоната па да ја изгледам. Оваа и е последна сезона, така?

It was reported that Cubitt has ideas for several seasons past Spector's arc. In September 2016, Cubitt confirmed that third series is Dornan's last, but expressed intention for future series. Cubitt added that the fourth series "isn't going to be straight away."Anderson stated: "I'm excited by the idea of potentially revisiting it in a few years, to see what transpires in Stella's life afterwards."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom