A
apidrone
Гостин
Сеа па не чинело што имало 22 победи по ред, помалце требало да има.
И тебе ќе те цитирам после 22ри кога ќе пцуеш по екипата и начинот и пристапот на залагање..
Нема шанси да биде ист пристапот на тој меч, едноставно ќе биде премногу разочарувачки вака да влезат и на Класико. Друго е тоа, знаеме како иде таму, нема да е првпат по лоша форма на тој меч да се влезе со гинење. Помнењето ми вели дека многу често во Класико победата ја извлекувал тој што во мечот влегол со полоша форма во лигата.И тебе ќе те цитирам после 22ри кога ќе пцуеш по екипата и начинот и пристапот на залагање..
Дај боже да грешам,ама мислам ќе не снајде нешто слично на гостувањето со Атлетико..
Пошто нема ништо,ама баш ништо променето од тогаш до сега..а и нема да се промени за 10дена
Не знам кај виде дека се палам на победите. Зборот ми е дека кога тие победи се остваруваа, тука секој втор пост беше дека на Анчелоти треба да му се даде бланко чек и да му се продолжи договорот до 2078 година. А сега, заради една криза предизвикана од повреда на клучни играчи и растурен концепт одма го бркаме. Не бива така.[DOUBLEPOST=1425782506][/DOUBLEPOST]Баш ме интересира на крај на сезона ако не освојат Ла Лига дали ќе се тешите со тие 22 победи по ред. Како господ за мадиња да сте го фатиле кога ги кажувате.
Полека бе змеј. Никој не кажа дека Бејл е крив за се. Ама од него се очекува најмногу во вакви тешки утакмици заедно со Роналдо и Бензема. Тие се тие шо треба да преземат кога е најгусто. Сигурно нема да чекаме Карвахал или Пепе да не вадат од гомна.Дај кажи кои се тие фудбалери? Цел тим изигра катастрофално. Еве ја предлагам пошто Бејл е крив за све пошто бил платен 100 милиона, против Барселона со Бензема и Роналдо да искочат само. Или можда ако дадеше гол од пола терен или стигнеше таа асистенцијата до Бензема залагањето ќе му беше поголемо? Вакви фанови заслужуваат Бензема да им се пензионира у тимот.
Пристапот сигурно нема да биде ист на тој меч, нормално, дерби меч е ипак, али јас стварно не гледам како оваа одбрана на Реал ќе се справи со страшниот напад на Барселона.Нема шанси да биде ист пристапот на тој меч, едноставно ќе биде премногу разочарувачки вака да влезат и на Класико. Друго е тоа, знаеме како иде таму, нема да е првпат по лоша форма на тој меч да се влезе со гинење. Помнењето ми вели дека многу често во Класико победата ја извлекувал тој што во мечот влегол со полоша форма во лигата.