Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Нaс ептен мoнoтoнo ни стaнa веќе, oд првo кoлo нa врвoт...

Ја да сум ко вас, ќе ја бојкитирам темата. Не пишам бе. Ама не сум, а ни нема да бидам во блиска иднина, освен ако не почнам да навивам за вас. Затоа имате поддршка од моја страна. Отворете книга ќе се потпишам одма.

Ја да сум ко вас, ќе ја бојкитирам темата. Не пишам бе. Ама не сум, а ни нема да бидам во блиска иднина, освен ако не почнам да навивам за вас. Затоа имате поддршка од моја страна. Отворете книга ќе се потпишам одма.
А ствaрнo, кoгa пoследен пaт некoј јa oсвoил лигaтa oткaкo пoсле секoе кoлo бил прв нa тaбелa? Ти вaљдa знaеш...

Биди ко нив бе, не ти се лутиме.

Сега сите сакат да бидат за Челзи :kezec:[DOUBLEPOST=1425748455][/DOUBLEPOST]2 тима кои ке завршат на 3 и 4 место се: Тотенхем и Ливерпул

Не само сега од секад. Сеа ќе напраам нов профил Жозе Мурињо специјалката 1, ова 1 оти нели има еден ваков да не се мешаме.

Потоа ке испадне и Жозе Мурињо специјалката 2 дел

Овој Криз Ремзи кој хаотичен менаџер е...:facepalm::facepalm:
Тимот да ти губи 0-2, до 75-та минута ти да направиш една измена, да играш со 3 деструктивци, па и 3тата измена да ја направиш во 93-та минута, кога тебе времето ти е драгоцено, треба да си малоумен. За мене КПР е главен фаворит за испаѓање, поголем дури од Лестер.

Премиер лига е само за искусни, јас не знам што се замарате со уназадени луѓе.

Vo vrska so antekata:

1.chelsea
2.ARSENAL
3.manchester city
4.liverpool
5.manchester united.

Vake mi odgovara (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom