Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако нас тој пораз у лигата не би ни мењал ништо во пласманот, одма потпишувам за такво нешто

Работата е што како се одвиваат работите, многу ќе менува таа утакмица.

Работата е што како се одвиваат работите, многу ќе менува таа утакмица.
Ве плескаме на Енфилд, после ве плескаат и они на Емирати и чао тути. :blablab:

По мене најдобро можно сценарио. :pipi:

Да го тргнеме „пеналот“ над Валенсија, не немате победено на Енфилд нешто помалку од 10 години, така да :D

Да го тргнеме „пеналот“ над Валенсија, не немате победено на Енфилд нешто помалку од 10 години, така да :D
Како бе ве тепавме 2 пати по 0-1, Руни и Тевез дадоа голови или така нешто беше.. После не тепавте 2008/09 со пресвртот, Бабел кога не реши во 85та негде и од тогаш само една победа.. xD

Ве добиваме на Енфилд, и Арсенал ве тепа два пати на ОТ, Мурињо потврдува титула на мостот со победа над вас,останувате без ЛШ на наша сметка. Кога сме на тема добри сценарија... :свиркам:

Moс прави глупости со судењево и во Чемпионшип...

Кејн да си остани уште една до две сезони во Спарс би било топ за неговата кариера. Нека се доразвие како играч. Тука се Јунајтед, Барса или Реал. Мада би сакал да се врати кај шо почна (Арсенал), али после Сол Кембел не верувам дека некој би се осудил на таков директен трансфер од најлутиот ривал. Океј, И Галас али тој беше во обратен правец Емирати-Лејн.[DOUBLEPOST=1425746523][/DOUBLEPOST]Чист пенал за КПР. Еј судиите колку се катастрофални. Грешкава некој можи да ги чини и опстанок на крајот. Тркала едни.

Последно уредено:
9 бода разлика од 2ро до 7мо место

Следно коло ќе биде ептен јако, Челзи може да ги исфрли и дефинитивно Саутемптон од борбата за топ4.

Да победи Вест Хем, да победи Ливерпул и да победи Тотенхем, ќе ја направи сезонава најинтересна у последниве неколку години :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom