Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Еванс 6 утакмици казнет, пак ФА ни помага :icon_lol:[DOUBLEPOST=1425723432][/DOUBLEPOST]
Ама и вие ако не се пласирате ЛШ да бидете вака активни важи?
Ние увек сме активни али задњиве утакмици Арсенал кога го јадеше од Манчестер, само Бејтман и Мојсо заедно со ганеров ги оставте сами тука на сеир, не сте фер :)

Има објаснување зошто казната е утакмица помалку?
Од иста причина што белиот ајфон е поскап од црниот. :icon_mrgr:

(Некој пиша Сисе имал претходна казна мислам ;))

Незнам некој дали напиша, не забележав.
Ливерпул сезонава ги победи сите утакмици на кој не играше Џерард во ПЛ.
А на утакмиците на кој играше Џерард Ливерпул победи само 40% од утакмиците.

Од иста причина што белиот ајфон е поскап од црниот. :icon_mrgr:

(Некој пиша Сисе имал претходна казна мислам ;))

Имаше казна плус, затоа казната му е 7+1 а на Еванс му е 6

Ти можиш да си убеден и дека земјата слонови ja крепат на грб
Не мора да го преведуваш знам добро шо кажа и шо кажуваат сите вклучително и ние, а Венгер од денот кога потпиша тврдеше дека Озил трча и се труди многу повеќе одколку што тоа изгледа на прв поглед. Ете табелата тоа и го покажува без разлика што е само за месец Февруари.

Prav si ...

Шо колење, ќе напнат 80 минути ќе подаваат ќе вртат и на крај Кош автогол ќе си даде, или на пример некој ко Рафаел што игра еднаш во 2 години ќе им даде гол.

Еванс 6 утакмици казнет, пак ФА ни помага :icon_lol:[DOUBLEPOST=1425723432][/DOUBLEPOST]
Ние увек сме активни али задњиве утакмици Арсенал кога го јадеше од Манчестер, само Бејтман и Мојсо заедно со ганеров ги оставте сами тука на сеир, не сте фер :)

Грешка си, јас пишувам 2-3 поста и толку без разлика дали сме тепале или губеле,а они пишуваат по 10.
А гледам дека заборави дека јас бев единствениот што го одбра Арсенал за ЛМС баш тоа коло,само за да ви контрирам и да има повеке р‘чкање.

На еванс му важи казнава за во купот така?
Да играше он 100 дававме гол.

Ако у понеделник изгубиме од ваков Манчестер Јунајтед како сега, ја мислам дека ќе паднам у таква депресија, недела дена нема муабет да ми се прави, ни на форум да ми се пишува.

Ја би мењал пораз у купов за победа во Лигата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom